Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 19.03.2021.

LJUBAV – NESREĆA

Danas je petak, 19-i mart. Poslednji dan zime. Sutra ujutro kada se leeeepo naspavate, ustanete, popijete natenane kafu i pogledate kroz prozor – proleće će vas dotaknuti. Jer, sutra u prepodnevnim satima – tamo negde između 10 i 11 – Sunce prelazi u znak Ovna i zvanično stavljamo tačku na ovu zimsku baladu. Bila je takva kakva je bila – od sutra smo u novom životnom i astrološkom ciklusu i budimo se. E sad kakvo će to proleće biti – zar je važno, bitno je da dolazi i da nosi promene sa sobom.

A danas – Ljubav i Nesreća. Baš lepo idu te dve karte zajedno, zar ne? Jer šta nas tako lepo može zakucati i zarozati kao ljubav, ali isto tako – šta nas iz pepela i mrtvila može bolje dići od ljubavi?

Verujem da ćete na više mesta pročitati kako je eto baš danas Venera na stepenu svoje egzaltacije i kako će danas raditi vau faktor po pitanjima ljubavi. Prvo, Venera je JUČE bila na stepenu svoje egzaltacije i još podržana od tranzitnog Meseca iz Bika pa ste sami videli kako vam je taj vau faktor radio. Mogli ste samo da maštate i da se davite u osećanjima – a ako to nije išlo kako treba – onda ste mogli da se davite u kiflicama, krofnama, slatkim i slanim zalogajima. U prevodu – verovatno ste pojeli tu Veneru od juče.

A danas već počinju da vas neke stvari rade iznutra. Danas već počinju neizdrži, nemiri, počinje da raste onaj osećaj da će se iz kože iskočiti. I nije to samo vezano za emociju, ma jok. Iako su karte najpre vezale taj osećaj za ljubav, Nesreća je univerzalna karta i donosi nemire na sve strane. Pa danas može biti naglašena nervoza, impulsivna ponašanja, to da se brecnete na nekog ili pokačite u tren oka.

Vodite računa da se ne povredite jer Nesreća je karta koja dolazi nepozvana i u sekundi – pa je potrebno biti oprezan u svakom momentu ovog dana. Naročito vodite računa u saobraćaju. Još jedna napomena – karta Ljubav je karta mlađe populacije, dece – pa ih danas treba više nego inače držati na oku.

Dakle, danas treba izbegavati gužve, treba izbegavati impulsivna i neurotična ponašanja (svoja ili tuđa), u komunikaciji i dogovorima treba pripremiti živce na gotovs. A ljubav? Pa, ne znam šta bih vam rekla. Ako je ima – uživajte u njoj. Ako je nema – može doći danas, ali taj dolazak je povezan sa strašću, nervozom, munjama i gromovima.

Do sutra. Do novog proleća. Srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3