Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 23.12.2022.

 

NADA – KUĆA
Dan mladog Meseca u znaku Jarca. Trebao bi, jel da – da nam neke nove početke donese, ali sudeći po kartama (a sudeći i po situaciji na nebu) ipak je pred nama period u kojem će nam pogled više biti okrenut unazad, ne unapred.
Prvo, karta Nada gleda unazad, a kartom kuća vladaju Mesec i Saturn (kombinacija koja fokus stavlja na prošlost, a ukoliko zaista želimo nešto novo da otpočnemo onda je za to vezana simbolika – sporost, razvlačenje, otezanje, prolongiranje, dugotrajan rad i trud).
Tako da ispada da ćemo i danas, ali i u narednih mesec dana prvo biti fokusirani na završetke, ispravljanja, rešavanja, sređivanja, a generalno gledano – bićemo u periodu u kojem će nas okolnosti, situacije ili drugi ljudi sprečavati da lako dođemo do onoga što želimo.
Danas – mozak i misli nas baš i ne slušaju – vode neku svoju politiku i čine da postajemo zaboravni, zamišljeni, da pravimo greške, da se teško fokusiramo i da nam je koncentracija i organizacija slaba tačka. Proveravajte sebe – i što se poslovnog dela tiče, ali i u fazonu – da li sam isključio peglu/šporet/bojler, da li sam zaključao vrata, da li sam poneo dokumenta koja su mi potrebna. Takođe – kada je komunikacija u pitanju, vodite računa da vaše poruke ili pozivi stignu do onih kojima su namenjeni…..da ne skrenu na neku pogrešnu adresu….
Jer, danas smo raštrkani – karta Nada itekako ima onu simboliku „kao guske u magli“ – pa pazite gde „letite“.
Komunikacija sa onima koji su nam na bilo koji način važni može biti zbunjujuća, jer – teško se kopčamo. Mislićemo jedno, a reći nešto deseto.
U saobraćaju vodite računa, gledajte gde idete. Zdravstveno – prehlade i upale idu od nogu ili od laganog oblačenja. Takođe, simbolika kičme i zglobova je posebno aktivna i oni koji imaju hronične tegobe ovog tipa – mogu trpeti bolove i danas ali i u narednom periodu.
Pa, to mu dođe današnji dan. Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3