Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 17.04.2023.

MISAO – PUTOVANJE
Kažu da i ona najduža i najveća putovanja započinju malim, prvim korakom. Još ako se o tom koraku dobro razmisli, ako se sve u glavi posloži i realno sagleda šta se može a šta u ovom trenutku ne – onda je osnova za put spremna.
A mi danas itekako možemo sabirati, oduzimati, vrteti po glavi misli pokušavajući da ih uobličimo i da dobijemo pravi putokaz, smernice. Razmišljanja i ideja danas ima – i neke od njih zaista mogu biti prave i pomoći nam da se pokrenemo put promena.
Mozak nam je danas kreativno naštelovan i svakakvi planovi ga mogu zaokupiti. Neko će planirati odmor, neko će planirati poslovni projekat ili promenu vezanu za ovaj segment, neko će razmišljati o tome kako da se postavi i šta da uradi u određenim situacijama koje su mu od važnosti. A neko će razmišljati i o tome kada će videti dragu osobu i šta da uradi da taj susret dođe što pre.
U suštini, mi se danas najviše bavimo pokušajima da sebi damo odgovore na pitanja koja nam zvone po mislima, bavimo se idejama i planovima koji bi nam mogli biti od pomoći, bavimo se time da razlučimo šta je za nas dobar put a šta stranputica.
Danas možemo biti nešto tiši nego inače, ćutljiviji. To ne znači da ćemo biti loše raspoloženi, jednostavno nam prija da se nešto više bavimo onim što je unutar nas.
Dan je dobar za dogovore svake vrste jer umemo da prepoznamo šta je za nas dobro a šta ne, umemo da se na pravi način izrazimo i nađemo zajednički jezik sa sagovornikom. Dobar je momenat i da pošaljemo poruku ili pozovemo osobu/osobe koje nam iz nekog razloga trebaju ili o kojima smo razmišljali. Dobar je momenat i da pokrenemo papirološka ili administrativna pitanja.
U suštini, dan je dobar za sve ono o čemu smo dobro razmislili i u čemu ne trčimo pred rudu, ne ponašamo se impulsivno i ishitreno.
Zdravstveno – danas se možemo osećati šareno, jer energija varira. U nekim delovima dana malo mutno, u drugim – totalno aktivno.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3