Kaži mi, kaži...

Karte dana – petak 24.04.2020.

NEPRILIKA – DAR

Ono najpozitivnije što karta Neprilika nosi jeste motiv, inicijalna varnica, podstrek, talas kreativne mentalne ali i fizičke energije. No, da se razumemo – taj motiv ne mora biti nešto lepo, ne – motiv može biti i bes, tvrdoglavost, neizdrž, može biti osećaj pritiska unutrašnjeg ili spoljašnjeg koji želimo da odgurnemo od sebe, može biti čak i inat!

E danas ćemo u inat svima, pa i sebi da uradimo ono što hoćemo! Ma uradićemo i ono što nećemo, ono na šta ni u snu ne bismo pomislili, ono za šta smo sami sebi rekli „ma nema teorijske šanse!“ Uradićemo i ono za šta možda znamo i da je greška, ali šta sad – danas nam se baš hoće tako! Danas će nas nešto „čačnuti“ i pokrenuti.

Sad, naravno da u zavisnosti od situacije sa kojom se hvatamo u koštac zavisi i kakvi će rezultati tog našeg „iščačkavanja“ biti. Ja mogu samo da kažem da ovaj dan i momenat pokretanja jeste dobar. Da li ćete sve rešiti odmah ovog petka ili ćete tek pokrenuti sled događaja – to je već individualno i zavisi od mnogo faktora.

Imamo i jednu, malo lošiju stranu ovih karata. Na primer – možemo dobiti „motiv“ da potrošimo sve do poslednje banke. Ih, kao da je taj motiv teško pronaći…..Možemo dobiti „motiv“ i da opustošimo frižider i da sve kolačiće smažemo! Ako vam se ovo danas dešava, onda znajte da ovim postupcima gušite nešto unutar vas što pokušava da izađe. Zatrpavate ga hranom i kupovinom. Unutrašnje nezadovoljstvo postoji i ukoliko ne pronađete pravi način da ga rešite, onda ćete otići u ovu trošadžijsku i alavu krajnost. No, svi se borimo na one načine koje znamo…..

U svakom slučaju, jutarnji i prepodnevni sati donose povećanje energije, koje čak može ići i kroz neke sitne neprijatnosti, zvrčke, situacije koje nas u trenutku iznerviraju i caknu u mozak. To će nas samo naterati da se pokrenemo i rešimo ih.

Budite dobro i uživajte u ovom aktivnom i lepom danu! Srećno!!!!!

Voli vas vaša vrlo aktivna od jutros Venera sa papilotnom 😀 <3 <3 <3