Kaži mi, kaži...

NEDELJNA PROGNOZA PO CIGANSKIM KARTAMA!!!!! (10.-16.9.2018.)

Da, da…krećemo, krećemo! Mlad Mesec u Devici, Venera prelazi u Škorpiju, Mars u Vodoliju, retro Uran ih oboje čeka da ih „spiči“, što kvadratom, što opozicijom….Saturn polako hvata zalet posle perioda retrogradnosti, a Jupiter junački hrli ka znaku Strelca….Vruća, vruća, vruća jesen nam se bliži!

NESREĆA – OFICIR – MISAO – IZNENADNA SREĆA – NADA – LJUBAVNICA

 

Opaaaaa! Ne, ne – ni  malo loše karte za sedmicu u koju ulazimo! Samo da jedna stvar bude jasna – u ovoj će se nedelji kuvati, zakuvavati, tumbati, okretaće se kolo sreće čas na jednu, čas na drugu stranu – ali krajnji rezultati ni malo nisu loši! Očigledno je potrebno da nas nešto istrese iz cipela, da nas pomeri sa mesta i pozicija na kojima smo se već usedeli, prosto rečeno – da nas lansira ka nekim novim, pravim putevima!

Ako ste od onih koji vole miran život i da im je sve unapred poznato….pa, vi ćete verovatno mrzeti to što će se događaji smenjivati kao na traci, što će vam se planovi pretumbati, što ćete krenuti na jednu a završiti na sto i prvoj strani….Ako pak volite uzbuđenja i avanturistički duh vam je u krvi, vi ćete uživati u svakom minutu ove nedelje! A sad malo ozbiljno – na primer u poslovnom segmentu – može se dogoditi da se izdešavaju neke situacije koje će vas iznervirati i koje vam ni malo ne prijaju…Koje menjaju ono što ste zamislili i kojima morate da se prilagođavate. No, kao što rekoh na početku – poenta je u tome da početni momenat može izgledati kao loš, ali da to ne znači da je i krajnji rezultat takav! Naprotiv – u ovoj se nedelji itekako mogu izdešavati i ti pozitivni preokreti, iznenađenja, dobre vesti!

U emotivnom segmentu – takođe burno! Strasti vrcaju na sve strane, pa je eto super momenat da poboljšate odnos sa partnerom. Manite neke svađe i rasprave, imate mnogo boljih načina da provedete zajedničko vreme! Ukoliko ste sami….pa….ne znači da ćete to i ostati do kraja ove nedelje! Neko može uleteti u vaš život sa sve varnicama i vatrometom pride! Sada mogu pasti neka brzinska zaljubljivanja, onako fino začinjena koktelom strasti i ludila u glavi!

Dakle, da zaključimo – sedmica u kojoj neće biti mira…sedmica u kojoj će se situacija menjati iz trenutka u trenutak, ali u isto vreme – i sedmica koja će nas žestoko pogurati napred! Držite se čvrsto, polećemo!

Srećno!!!!

Ljubi vas vaša Venera sa papilotnom <3

 

* original teksta objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/