Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 25.12.2020.

LJUBAV – KUĆA
Možda napolju deluje mutnjikavo, ali sudeći po kartama – ovo bi trebao da bude jedan fin dan. Svima koji danas slave želim srećan i blagoslovljen Božić i da ga provedu u zdravlju, miru i veselju sa svojim najmilijima! A kad se ljubav i porodica (Kuća) sastave – biće lepih momenata!

Karte kažu – i pored neke stegnutosti, ograničenja, i pored povremene neopuštenosti koja se može provlačiti – ovaj petak je lep. Duša se širi, srce se puni. Ljubav je u ovom danu ono što je najbitnije. Ljubav prema sebi, prema dragim ljudima, ljubav prema životu i svetu koji je oko nas.

Ukoliko se neka senka pojavi danas na vašem nebu – nemojte zaroniti u nju i dozvoliti da vas poklopi, ne. Jer, ima toliko drugih, lepih stvari i situacija kojima će ovaj petak obilovati i na njih se treba usmeriti.

Ovaj nam petak daje priliku da se osetimo stabilno i dobro. Daje nam da smo u skladu sami sa sobom. I kakve to veze ima ako napolju pada kiša i oblaci su se navukli? Pa nisu se navukli na našim srcima i osmesima! Oni danas sijaju i privlače dobre situacije, dobre prilike bilo koje vrste, privlače želju da se u ovom danu uživa punim plućima.

Dan za mir u duši. Čak i ako vidimo ili osećamo da nas u vremenima koja dolaze čekaju neke komplikovane i zahtevne situacije, danas smo svesni da smo jaki i da ih možemo prevladati i prevazići, rešiti na najbolji način. Danas nam mogu doći poslovne, emotivne ili neke druge šanse – i da, valja ih iskoristiti jer jesu dobre!

Ovaj je petak kao jedna mirna, lepa, osunčana oaza u sveopštoj pustinji. Napojimo se i nahranimo lepim stvarima, dobrim dešavanjima, verom, nadom, ljubavlju, mirom. Okrepimo se i spremimo za puteve koji nas čekaju.

Budite dobro u ovom dobrom danu. Srećni bili!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3