Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama 1.-7.4.2019.

DAR – PUTOVANJE – SUDIJA – NEPRIJATELJ – DETE – ISTINA

E vala, hajde da jednom u nedeljnoj prognozi ne izađe karta Nešto novca – već sam počela da ospice dobijam od sopstvenih reči – nema para, nema komunikacije sa onima koji su vam bitni. U ovoj nedelji bi trebalo da bude i jednog i drugog.

Doduše ima i tu začkoljica (pa naravno, zar ste sumnjali?!) – a ona je – kada je novac u pitanju prvo mora da bude neki dogovor pa tek ona isplata. Ili uplata – jer ovo važi i za one slučajeve kada vi dugujete nekome pa onda lepo sednete i izdogovarate se da to ne platite odjednom nego na više rata. Ono što je vrlo pozitivno jeste da se i dogovori o uplati i dogovori o isplati mogu napraviti u ovoj nedelji. Stoji malo početne nervoze i neizvesnosti – ali je krajnji rezultat – balans i kompromis.

A sad što se te komunikacije tiče –mnogo je ona brža i aktivnija u ovoj nedelji. I prilično se lako sve može srediti – mogu se pokrenuti bitna pitanja, bilo da se ona vezuju za posao, ljubav, porodicu i tako dalje i tako dalje….I ne samo da se mogu pokrenuti, već se može doći i do rešenja!

U suštini, samo jedna karta nam ove nedelje „kvari posao“. A to je karta Neprijatelja. Sa one pozitivne strane – ako je iskoristite na dogovor – ona donosi ogromnu energiju i mogućnost da se na pravi način prezentujete, da na pravi način progovorite o svom problemu i da naravno – sa vaše strane dođe do velikog ulaganja truda da se postigne dobar dil za sve! No, ima tu i ona negativna strana – a ona je izbrzanost, impulsivnost – pogotovo ako ste dugo potiskivali u sebi nešto, pa to sada više ne možete da zadržite i reči izbijaju iz vas kao erupcija vulkana. U tom slučaju – vrlo lako se može dogoditi da vam dogovor isklizne iz ruku u poslednjem trenutku i da, kada se malo opasuljite – shvatite da ste prešli sami sebe.

Dakle – generalno gledano – ovo je jedna vrlo pozitivna nedelja. Nedelja u kojoj samo ako ne nagazimo na gas u pogrešnom trenutku – možemo itekako ostvariti sve ono što smo zamislili! Zapamtite – od vašeg stava zavisi šta ćete i koliko dobiti u ovoj nedelji! Ako krenete milom – sigurno je da ćete otvoriti vrata. Ali, ako krenete silom – sigurno je da ćete se o ta ista vrata olupati i ona će ostati zatvorena za vas.

Zato – osmeh, par lepih reči, želja za kompromisom i dogovorom – i nema glava da vas boli!

Srećni bili!!!!!

Ljubi vas vasa Venera sa papilotnom <3

 

*tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/