Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 28.04.2023.

SREĆA – NEŠTO NOVCA

Karta Sreća govori o uživanjima u životnim zadovoljstvima, o plodnosti, o dobrom raspoloženju, sreći, ispunjenosti, ali i o bogatoj materijalno – finansijskoj sferi.

Karta Nešto novca se bavi papirima, zdravljem, obavezama, navikama, probavnim sistemom, govori o svedenosti, škrtosti i kad je materijalno u pitanju, njena je simbolika „taman dovoljno da se poplaćaju računi i kupi leba i jogurta“.

Pa tako u ovom danu zaista ima prostora za uživanje i ispunjenost – možda u društvu prijateljica/prijatelja, možda u zagrljaju osobe koju volite, možda u odlasku na neko lepo mesto gde ćete se opustiti, možda kroz udovoljavanje sebi kupovinom nečeg što baš želite, možda kroz uživanje u omiljenoj hrani ili kolaču…..suština je – ima prostora za sreću i dobro raspoloženje.

No, i karta Nešto novca „traži svoje“ – pa nas tako u ovom danu može boleti stomak ili ćemo imati sitniju zdravstvenu problematiku, možemo imati troškove koji nam baš i nisu mili ili problem da se organizujemo, neke situacije nas mogu iritirati – donoseći nam problem kroz nejasne informacije, nerazumevanje sa onima sa kojima smo u kontaktu, kvarove, čudna ponašanja interneta, računara, telefona, automobila, kao i kašnjenja i zaboravnost.

Dakle, ovaj petak je dobar za uživanja, ali za obaveze i neko lagano funkcionisanje –  baš i ne. Jer, uživanja i zadovoljstvo će nam ići od ruke, a na obavezama ćemo se saplitati. Takođe, danas možemo potrošiti više nego što smo planirali, pa se posle nervirati oko toga. Ili – možemo očekivati da nam stigne neki novac – a on će ili kasniti ili ga nećemo dobiti u punom iznosu.

Danas uživajte – u prirodi, suncu, u društvu onih koji vam donose osmeh na lice, u svim životnim zadovoljstvima. A što se obaveza tiče – pokušajte da se ne nervirate ukoliko situacije krenu da vam šaltaju mozak.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3