Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 05.06.2023.

SUDIJA – OFICIR

Sudeći po kartama koje su izašle za ovaj ponedeljak – današnji fokus nam je na poslu, materijalnom, finansijama, na svemu onome „od čega se živi“.

Fokus je na onome – crno na belo, konkretno, razumski, praktično, odgovorno. Samim tim, dan je pogodan za dogovore, rešavanje bilo koje poslovne problematike, resavanje sudskih i pravnih, administrativnih pitanja. Što bi se reklo – vreme je da se bacimo na posao.

Dobar je da uhvatimo smer po nekom pitanju, da donesemo odluku i da se te odluke pridržavamo. Pošto su ovo spore, ali trajne karte – sve ono što započnemo – novi posao, novi ugovor, novi projekat, ideju ili dogovor – ima ogromne šanse da traje i bude stabilno.

Kada je finansijski segment u pitanju – karte sugerišu odgovornost, a ne rasipanje i troškarenje. U onoj varijanti – prvo plati ono što moraš, što ti je obaveza ili što duguješ – pa ako ostane nešto, onda izvoli i uživaj. Moguće je da nekima od vas danas stigne rešenje, kazna, presuda ili neki vid zvaničnog potraživanja novca. Ali isto tako – danas će nekima od vas doći količina novca koja nije zanemarljiva – moguće od redovnog posla, ali je moguće da to budu i novci koji su odavno trebali da vam budu isplaćeni.

Po pitanju emocija – danas ćemo želeti da znamo na čemu smo. Postoji potreba da se neki odnosi ili pitanja u okviru odnosa definišu, da se zauzme stav ili donese odluka. U nama će polako početi da raste onaj osećaj – ili će sve ići kako treba ili je vreme da se krene – svako na svoju stranu. Daj da vidimo šta ćemo i kako ćemo dalje! I ako se dogovorimo – da se toga pridržavamo. Oni koji su usamljeni – računajte da će se od današnjeg dana emotivne prilike češće pojavljivati.

Zdravstveno – moguće su tegobe koje se vezuju za kičmu, zglobove, kosti.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3