Kaži mi, kaži...

Karte dana – ponedeljak 01.06.2020.

ISTINA – DETE 

Ulazimo u ovaj prvi junski dan sa ogromnom energijom u sebi. Misli i akcije su u skladu, jasno i precizno usmerene, konkretne. Danas su osećanja i racio pomireni i igraju zajednički ples.

U ovom ponedeljku postojaće makar jedan momenat (to sada mnogo zavisi od vaših sposobnosti da „vidite“ svojim unutrašnjim okom, svojom intuicijom pa će neko imati samo jedan trenutak, a neko drugi – mnogo više) u kojem će vam sve, ali apsolutno sve – biti jasno. Tačno ćete znati i šta želite i šta ne želite i šta osećate ili ne osećate, tačno ćete imati pred sobom put i sve putokaze redom koji su vam potrebni. Danas znamo, danas vidimo….

E sad, to što nam je sve jasno i što sve znamo i vidimo – da li označava da ćemo nešto konkretno uraditi? Da li označava da ćemo preokrenuti sebe, okolnosti, da li označava da će naš život baš od ovog dana zauzeti neki potpuno drugačiji, nama blizak i prihvatljiv pravac? Pa….kako ko i kako kome. I Istina i Dete jesu u kombinaciji strašno jake energetski, ali su sa druge strane – i potpuno sudbinske karte. I pored tog sudbinskog elementa kojem izgleda ne možemo pobeći – ovaj ponedeljak DAJE ŠANSU da se umešamo sopstvenom snagom, energijom, odlučnošću, voljom – i da te uticaje preokrenemo ili da ih makar znatno ublažimo. Poenta je u tome da na osnovu prethodnog iskustva, na osnovu onoga što smo doživeli, sa čime smo se susretali – napravimo preokret u sebi. Da postanemo novi mi. Jer, jedino sa novim pravcem, novim načinom funkcionisanja, novim spoznajama – možemo da se uhvatimo ravnopravno u koštac sa sudbinom. I čak možda pobedimo.

Možda vam sve ovo što sam napisala zvuči čudno, ali – konkretno ovaj i samo ovaj dan može da nas usmeri drugačije, ako tu igru prihvatimo, ako osetimo svu svoju snagu i ako je primenimo. Ako iskoračimo i zakoračimo bez straha – baš kao ovo dete koje je na karti – radoznalo i radujući se novim iskustvima i novim stvarima koje nas očekuju.

Držanje za stare obrasce, stare nesigurnosti i strahove – nema više smisla. I to će nas, ukoliko propustimo ovaj momenat jasnoviđenja i snage – uvesti u začarano sudbinsko kolo iz kojeg nećemo ni lako ni brzo izaći.

Da uprostim – dan je odličan ama baš za sve. Sve što žulja danas se može ispraviti, a ima tu prostora i za ljubav i za dobre odnose sa partnerom, sa poslovnim saradnicima, prijateljima, familijom. Čak i ako ne uradite ništa po pitanju gore navedenih promena – osećaćete se dobro. No, ne zaboravite – samo ovaj ponedeljak daje šansu da se sve reši na lakši način – već od sutra ulazimo u dane i nedelje u kojima je naš uticaj zanemarljiv. U kojima ćemo biti samo marionete čije poteze vuče sudbina.

Budite dobro. Vidite jasno svoj put i krenite njime. Srećno u ovom danu!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3