Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 01.08.2022.

SVEŠTENIK – PORUKA

Čim nam karta Sveštenik izađe kao prva u dnevnom otvaranju, znamo da će se u ovom danu dogoditi slučajnosti, neobičnosti, igre sudbine, da će postojati jedan element na koji mi nemamo uticaj.

Prosto rečeno – danas nam dolaze ljudi, situacije, događaji, okolnosti – koji iz nekog razloga trebaju da budu „okidač“ za dešavanja kod nas na dalje. Dolazi nešto što će pokrenuti sled događaja u narednom periodu.

A to „nešto“ može biti svašta – informacija, poruka, reč, papir, kontakt, osoba, može delovati kao sitna sitnica – ali će se kroz vreme pokazati da je baš to bilo inicijalna varnica za dešavanja koja su usledila.

No, pustićemo sudbini da se bakće nama i da nam donosi ono što nam je potrebno, a da mi vidimo kakav je ovo dan pred nama….

Generalno gledano, ovo ne izgleda loše, jer karte koje su izašle daju dobru osnovu za poslovna, emotivna, porodična, prijateljska, čak i finansijska dešavanja. Ukoliko nešto hoćete da menjate ili da se uvodite u red po nekom pitanju – sada bi bio trenutak jer počeci jesu podržani dobrom energijom.

Dan je dobar za komunikaciju i kontakte svake vrste. Zato, hajmo mi da se bacimo na posao i bavimo onim što smo isplanirali za danas, a taj sudbinski element neka „radi“ i donese nam, nadamo se – nešto fino!

Budite dobro, srećno!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3