Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 03.04.2023.

VERNOST – IZNENADNA SREĆA
Karta Vernost predstavlja osećaj i potrebu za sigurnošću – u emotivnom, poslovnom, materijalnom, porodičnom ili bilo kom drugom segmentu.
Karta Iznenadna sreća predstavlja preokret, iznenađenje, šok, potres, sve ono što nam dolazi „s neba pa u rebra“.
Ukoliko ove dve karte posmatramo kroz pozitivnu prizmu – dan je dobar za poslovne aktivnosti, za zaradu, dan je dobar da se pomerimo i pokrenemo ka onim ciljevima ili planovima koje smo sebi odredili. Dan je dobar da napravimo pozitivnu promenu. U emotivnom smislu – dobar je da unesemo dašak interesantnih dešavanja, da iskoračimo iz uobičajenih aktivnosti sa partnerom, da malo ludujemo zajedno.
No, naravno – postoji i ona druga prizma – koja tokom ovog dana može doneti šokove koji nas izbacuju iz balansa, može doneti da nam se dan odjednom pretvori u žurbu, jurnjavu, strku. Može doneti da je energija povišena između nas i onih sa kojima smo u kontaktu i da se lako „skrene“ u neki vid nervoze, rasprave. Može doneti da nam se neka prilika ili novac u trenutku „izbiju iz ruku“ i da ostanemo praznih šaka. Može u svakom tipu odnosa doneti nesigurnost, a iz te nesigurnosti – napad, zvocanje, kritikovanje, raspravu. Može nam doneti probleme sa zdravljem – najpre sa stomakom, ali i sa krvnim sudovima i pritiskom, kao i meteoropatske tegobe i pojačanu anksioznost.
Ne možemo reći za ovaj ponedeljak ni da je dobar ni da je loš. Jednostavno – nestabilan je. Kao što može da nam da pregršt prilika i dobrih dešavanja, isto tako može i da nas uznemiri i da nam osećaj nesigurnosti.
Ja jedino mogu da poželim da nam ovih prvih manifestacija bude što više, a da nas ove druge zaobiđu u širokom luku….Pa, srećno nam bilo!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3