Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 05.04.2023.

VENČANJE – BOLEST
Pred sutrašnji pun Mesec u znaku Vage – znak koji govori o odnosima, partnerstvima, balansu….i pun Mesec koji donosi kulminaciju i govori da su u narednom periodu ugrožene sve relacije koje su već na klimavim nogama, govori da se dugo nakupljano i trpljeno sada može izliti i preplaviti, govori da nas ljulja nesigurnost i nezadovoljstvo, govori da su emocije uzavrele i da će biti potrebna minijaturna varnica da raspali požar.
E, baš pred taj pun Mesec izašla nam je karta Venčanje koja i priča o relacijama svake vrste, o osobama sa kojima smo povezani u nekom od životnih segmenata. Pored nje, karta Bolest – koja ukazuje na nezadovoljstvo, nemotivisanost, stagnaciju, osećaj da smo se učlovili i zaglavili u nečemu što nam odavno već ne prija i ne donosi radost.
Da, ovaj dan može doneti brige koje tinjaju ispod površine,može doneti naša preispitivanja i razmišljanja o trenutnom stanju u kojem smo mi, naš život, sve ono što nam je bitno. Može doneti potrebu da promenimo nešto…..ma sve! – ali istovremeno i strah od te promene ili pak nemogućnost da vidimo šta je to što bismo trebali da uradimo da bi se situacije pokrenule u pravcu koji želimo.
Možemo imati osećaj da po nekom pitanju tapkamo u mestu, dok nas istovremeno iznutra drma nervoza.
Dan nije nešto posebno inspirativan i svaka akcija sa naše strane će zahtevati da uložimo mnogo više truda i volje, da nateramo sebe da se pokrenemo. Ulaganje fizičke snage i fizička aktivnost mogu ublažiti mentalnu napetost ili nervozu.
Budite vi meni dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3