Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 08.05.2023.

LJUBAV – TUGA

Dan kada su emocije u prvom planu i boje ceo ovaj ponedeljak. Pri tom se ne misli samo na ljubavne emocije, već na ceo spektar njih – na radosne, tužne, aktivne, pasivne, osmehnute, ogorčene, otvorene, zablokirane, vesele, nemirne, besne, ljubomorne i tako dalje i tako dalje….

Jedan emotivni rolerkoster je pred nama – klizaćemo se, padati, ustajati – pa sve ispočetka. Čak i da ste vi lično potpuno mirni i željni da se fokusirate na obaveze, posao, porodicu ili šta god – oni oko vas će vam praviti distrakciju informacijama, pričama, delanjima. Okolnosti, ali i ljudi oko nas su šareni i nestabilni, kao što je nestabilno i vreme – pa ispada da se danas sve nekako udružilo da nas „provoza“ iz plusa u minus i obrnuto. Kao što će u ovom danu biti perioda koji su izuzetno pozitivni i podsticajni po nas, isto tako će biti i momenata koji nas spuštaju ili nam donose neraspoloženje.

Ljubavno – emotivni segment počinje da jača i da „traži svoje“ pa će od vaše trenutne stabilnosti po ovom pitanju zavisiti i to kako ćete se osećati. Nekom visine, nekom dubine….ili dubioze. Postoji jak uticaj sentimentalnosti i prošlosti, pa neće biti čudno da se danas ali i u danima koji nam slede – neke ljubavne konekcije ponovo spoje…

Budite dobro.

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3