Kaži mi, kaži...

Karte dana – ponedeljak 08.06.2020.

NESREĆA – SVEŠTENIK

Danas smo mirno nemirni….ili nemirno mirni? Ma, isto mu se hvata, suština je da smo ovog ponedeljka na tankoj granici izmedju nirvane i popizditisa (oni kojima je ovo prejak izraz neka se naprave da ga nisu videli :D).

Poenta je da danas posedujemo ogromnu snagu i isto tako – nosimo ogromnu količinu energije u sebi. E sad, od nas zavisi gde ćemo i šta ćemo sa njom. Ako je usmerite ka destrukciji – ni tri Sveštenika neće moći da vas dovedu u balans i verovatno je da ćete ovaj dan završiti iscrpljeni, isceđeni.

Zato bi bilo fino danas ne maltretirati sebe – kojekakvim dramatičnim razmišljanjima, pravljenjima najgorih mogućih scenarija u glavama, prosto rečeno – ne pumpati sebe negativnostima. Isto tako bi bilo fino da ne usmerimo te negativnosti na svoje okruženje – emotivno, poslovno, prijateljsko i tako dalje….Jeste da ćemo u prvom trenutku izbaciti tu tenziju koju nosimo, ali posle ćemo se smoriti i pokajati zbog svojih postupaka, reči, dela.

No, ako ovu snagu i energiju usmerimo na prave stvari, na to da pokrenemo sebe i druge, na zahtevne obaveze, na ono što nam je teško da uradimo – rezultati, oni dobri jesu zagarantovani. Bićete više nego zadovoljni sobom.

Dakle, ne talasajte danas a nemojte da dozvolite ni da vas vaša osećanja (dobra, loša, ljubomora, strast, zavist, bes i ostala….) izbacuju iz balansa. Danas loše unutrašnje impulse iskulirajmo i okrenimo ih na konstruktivno! Itekako je moguće i ostvarivo!!!!!

Budite dobro, srećni bili!!!!!

Voli vas vaša „ne baš u nirvani, ali na korak“ Venera sa papilotnom 😀 <3 <3 <3