Kaži mi, kaži...

Karte dana – sreda 10.06.2020.

PISMO – LOPOV
Karta Pismo donosi jedan izuzetno pozitivan kvalitet u ovom danu. S druge strane, karta Lopov oduzima i krade. I kako će se to danas odraziti na nas? Pa, izgleda da će biti mnogo krajnosti ove srede.

Ono što je izuzetno pozitivno jeste da će KOD NEKIH postojati jak priliv energije, kreativnosti, snažan podsticaj da se pokrenemo i delamo. Te osobe će moći da se odlično organizuju, fokusiraju, da se postave baš kako treba u dogovorima i kontaktima, u svim situacijama koje danas izađu pred njih. Takođe, te osobe će biti pokretači – ne samo posmatrači, već oni koji su aktivni, koji svesno idu na prepreke  i prevazilaze ih, koje svojom usmerenošću otvaraju puteve. Te osobe danas imaju inicijativu, a pogotovo je ta inicijativa naglašena u svemu onome što ih je do danas opterećivalo, zbunjivalo, donosilo im glavolomke. Te osobe danas otkrivaju istine i gaze laži. Te osobe je danas nemoguće prevariti, koliko god da im neko prosipa dezinformacije ili slatke reči i obećanja. Te osobe danas više ne žele da budu u magli već da znaju tačno na čemu su. Sa istinom će se izboriti, kakva god ona bila. Da li ste vi jedna od tih osoba? Ne znam, to ne zavisi od mene, već od vas….Naravno, pričamo o svim segmentima i svim situacijama…….

Sa druge strane, one jel da manje pozitivne (da ne kažemo krš strane) – imamo te neke druge osobe koje danas puštaju da ih situacije lome. Da ih nerviraju. Da im oduzimaju snagu i energiju. Da ih čine bolesnim i slabim. Te neke druge osobe danas su samo posmatrači u sopstvenom životu – bez snage i rešenosti da makar POKUŠAJU da urade nešto. Spolja se prave da je sve u redu, a iznutra su u rasulu. Nemaju inicijativu, zanose se onim – neka, rešiće se to samo od sebe. Beže od sebe. Takođe, padaju na fore, na obećanja, na laži. Dozvoljavaju drugima da im oduzimaju energiju. I tako dalje i tako dalje…..Da li ste se ovde može biti pronašli? Ako jeste – no, no – ne valja vam to…..

Dakle, da zaključimo – ovaj dan je nekome majka, nekome maćeha. Neko će proći super, a neko će se njanjaviti. Poenta je u tome da i energija i volja, ali i slabost i zaluđivanje postoji ove srede. Najverovatnije je da ćemo svi đuture pokupiti po malo i jednog i drugog. U nekim situacijama ćemo biti lavovi, u drugim – miševi.

Generalno gledano, kada pričamo o zdravlju – ovaj dan na prvom mestu donosi probleme sa pritiskom, disanjem, alergijama, venama. Manjak vazduha, oduzimanje daha. Dišite duboko.

Budite dobro u ovom šarenom danu. Srećni bili!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3 

2 Komentara