Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 09.05.2022.

VENČANJE – UDOVICA
Kad nije Udovac, onda je Udovica 😀 😀 😀 ….stvarno, mnogo velika razlika 😀 😀 😀
Bez obzira na to što je primarna simbolika karte Venčanje pozitivna i označava udruživanje, savez, dogovor, značajne događaje ipak ne treba zaboraviti da je njena energija vrlo obavezujuća i da čak može označiti okove ili ulazak u nešto iz čega se teško i sporo izlazi.
Pa tako ova kombinacija karata može pokazati da se danas osećamo zablokirano po nekim pitanjima. Nekoga će na kraći ili duži rok zablokirati obaveze ili situacije na poslu, kod nekoga će postojati blokada ili sporost u komunikaciji sa saradnicima, emotivnim partnerom, simpatijom, članom porodice. Nekome se može zablokirati telefon ili kompjuter i sprečiti ga da završi obaveze na vreme. Neko će se zaglaviti u saobraćaju. A neko je mentalno zablokiran – možda okrenut prošlosti ili sopstvenim preispitivanjima pa nema nekog posebnog elana i motiva. Ima i onih koji će imati fizičku blokadu – bilo kroz pojačan umor, možda hroničnu nenaspavanost, možda kroz tegobe ili bolove koji se vezuju za koštano zglobni sistem.
U svakom slučaju – pred nama je jedan usporen dan po mnogim pitanjima. E sad, zbog primarne pozitivne simbolike karte Venčanje – u ovom ponedeljku će ipak postojati „oaze“ lepote, dobrote, radosti, uživanja, ispunjenosti. Biće i lepih reči i lepih postupaka. A može biti i pomirenja – neko će se pomiriti sam sa sobom ili pak sa okolnostima u kojima se trenutno nalazi (na primer može reći – Ok, sada je tako kako je….trenutno ne mogu da promenim situaciju, ali ću čekati svoj trenutak i biti spreman), neko će pronaći snagu u sebi da bude bolji čovek i da pruži ruku osobi sa kojom je imao neki tip razmirica, hladnoće ili zategnutosti u komunikaciji.
Danas bi trebalo razmišljati „na duži rok“ i ne u uskim okvirima. To znači – ne vodite se time šta TRENUTNO dobijate, već kako će se to odraziti na vas i u narednom, dužem periodu. U dogovorima treba biti jako, jako oprezan – džabe što je trenutni, na primer finansijski momenat u ovom dogovoru vrlo isplativ – proverite šta se sve očekuje od vas. Ili – ne zalećite se u kupovinu baš ONE stvarčice koju jako, jako želite a koja je skupa kao sam djavo – zapitajte se da li će to isprazniti vaš novčanik i ostaviti vas bez cvonjka za sutra ili naredne dane. Takođe – ne ulećite naglavačke u neki odnos vođeni strastima i žudnjom, a ta osoba je na primer zauzeta ili previše tajanstvena….i tako dalje….
Generalno gledano – ne vodite se onim – Misliću o tome sutra….Mislite danas, za sutra, prekosutra i za dane koje dolaze.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3