Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 10.05.2022.

VERNOST – UDOVAC

Žestoko me zezaju ove karte, ja da vam kažem 😀 😀 😀

Nadam se da će, kad se za koji dan ovo čudo od Merkura pomeri iz stanice i uhvati svoju brzinu – konačno početi da izlaze neke malo življe karte….a ne ovo – Vernost leži i čeka, Udovac stoji i čeka….a usput su se i ovaj pas i ovaj čika na kartama zarozali, blude pogledom negde u daljinu….

Pa smo tako i mi u nekoj polovičnoj energiji. Kao da smo na raskrsnici između onoga „moram“ i onoga „nemam volje za to“. Pa će se to verovatno manifestovati tako što ćemo tokom ovog dana imati „džepove“ jače energije, kada smo voljni da se posvetimo bilo kom tipu obaveza ili dogovora….a isto tako ćemo imati i one momente kada bismo se najradije premeštali sa kreveta na fotelju, kada nam odgovara da ćutimo i dumamo neke svoje misli, a možda smo i pospani, imamo osećaj hronične nenaspavanosti ili umora, čak bezvoljnosti.

Sva dešavanja će biti usporena ili uz komplikacije, čekanja. Mi sami možemo imati osećaj da nešto čekamo a nikako da dočekamo, nebitno za koji je segment i koje pitanje vezano.

Ovo su inače karte introspekcije, tako da je vrlo izvesno da smo se u mislima uhvatili za nešto i ne puštamo. Okrećemo, obrćemo ali koliko god da razmišljamo – rešenje ne pronalazimo. Jer, rešenje nije u našim glavama niti u našim akcijama – za sve odgovore koje čekate ovih dana ili pokušavate da date sebi potrebno je samo jedno – vreme. A to vreme se sada razvlači kao žvaka, oteže i proteže do u nedogled. Odgovori i rešenja će doći – ali još ćemo čekati na njih.

Obe karte se vezuju za prošlost tako da nije povoljan momenat da se počinje bilo šta novo, samo da se završava i privodi kraju započeto. Takođe, nije trenutak za bitne odluke jer karte govore o tome da treba sačekati, ne da treba delati. Osetljiv je probavni sistem, jetra i žuč, kao i koštano zglobni sistem. Vreme može uticati na nas pa su moguće i meteoropatske tegobe.

Dan je dobar za one koji rade u privatnom sektoru, koji imaju svoje firme ili koji žele da se posvete porodici, kući, članovima familije, ljudima koji su dugo u njihovom životu. Dan je dobar da se dublje povežemo sa onima koji su nam važni ili koje volimo. Dan je dobar da jedni drugima priteknemo u pomoć. Dan je dobar za prirodu, odmor, negu tela i duha.

I tako…još jedan usporen i mlitav dan…..Srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3