Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 11.04.2022.

PORUKA – LJUBOMORA
Krčka se, krčka ispod površine mnogo toga ovih dana. I još će se krčkati – ulaskom Venere u znak Riba prošle nedelje odškrinuli smo poklopac Pandorine kutije sa tajnama, snovima, vizijama, zanosima i iluzijama, a kada u petak i Mars pređe u taj znak – ona će u potpunosti biti otvorena.
A danas – prvi naš motiv jeste da se pokrenemo. I u kom god da je pravcu taj pokret – ka odlasku na posao, ka rešavanju obaveza, ka planiranju nekih situacija, ka emotivnim ili drugim dešavanjima – princip će manje više biti vrlo sličan – pre ili kasnije suočićemo se sa nekom preprekom, problemom, zastojem, nekim tipom neočekivane teškoće.
Pa tako ovaj dan može doneti odlaganja, može doneti našu napetost zato što stvari ne idu tokom koji nama odgovara ili koji smo isplanirali, može doneti da i pored najbolje volje ne uspemo da obavimo ono što smo zamislili ili da nam to „obavljanje“ troši previše živaca i energije.
Može da se dogodi i druga situacija – da, na primer neki segmenti funkcionišu savršeno, a na drugima da se saplićemo. Recimo – po pitanju posla sve ide kako treba, a emotivno imamo karambol.
Kad smo baš kod tog emotivnog dela – danas se lako iz dobre energije zakorači u lošu. Ali i obrnuto. U suštini – naša osećanja će biti nemirna i ustalasana, lako ćemo se oduševljavati, ali i lako upadati u dubiozu ili u nerviranje.
Dakle, pred nama je jedan promenljiv dan, sa velikim oscilacijama i u dešavanjima i u raspoloženjima. Izvucite najbolje iz sebe, ali i iz pozitivnih okolnosti kojih hoće biti. A negativne – pa, rešavajte i pokušajte da se ne nervirate.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3