Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 12.04.2022.

POSETA – NEPRILIKA
Zašto jednostavno, kad može komplikovano? Zašto natenane i opušteno, kad može u brzini i pod stresom? Zašto uz dobro raspoloženje i optimizam, kad može nervozno?
Jer, dan pred nama je takav. Pun je energije, ali je ta energija uskovitlana i nemirna. Pun je brzine, ali ista ta brzina donosi nam napetost kao i mogućnost da napravimo grešku, povredimo se.
Dan naglašenog elektriciteta – pa neće biti čudno ukoliko nam neki aparatić zabaguje, pokvari se ili ispusti dušicu. Jer, Neprilika predstavlja majstore – pa vam isti mogu svratiti u posetu, ili ćete morati da ih kontaktirate. Isto tako – trebali bismo da budemo oprezniji kada se petljamo sa strujom jer varnice sevaju iz nas.
Kad su međuljudski odnosi u pitanju – to sevanje varnica može da ide i na plus i na minus stranu. Pa sa nekim može da „sevne“ u smislu dobrog raspoloženja, podsticajnih razgovora, brzog dogovora i aktivnosti, instant dopadanja, strasti čak. A sa nekim drugim može da „sevne“ u smislu inata, tvrdoglavosti, spremnosti da se pokačite i raspravljate.
Komunikacija i dešavanja će svakako biti živopisni i brzi jer ovaj utorak donosi aktivnost i pokretanje. E sad, nadam se da će vam biti živopisno zanimljivo i podsticajno a ne živopisno stresno i nervirajuće.
Danas lako reagujemo na ono što se dešava oko nas i na ljude sa kojima smo u kontaktu. Pošto je dan takav kakav je – totalno neopredeljen – jasno je da te reakcije mogu ići od ushićenja do iritiranja.
Psihološki – u jednom momentu optimizam, energičnost, elan i dobro raspoloženje. U drugom – bes na druge, na sebe, na život, nezadovoljstvo i nemir.
Zdravstveno – mogućnosti povreda, alergije, glavobolje, sinusi, osetljivost disajnih puteva.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3