Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 12.12.2022.

UDOVAC – DAR
Obzirom da nam je Mesec u znaku Lava, iskreno – očekivala sam neke malo aktivnije, toplije, ljubavnije karte….
No, prva pa Udovac – izgleda da nismo baš u ekstatičnom raspoloženju zakoračili u novu radnu sedmicu. Ova karta može da ukaže da vučemo neko mutno raspoloženje iz prethodnih dana kojeg se teško otresamo, ili da smo se smorili kada smo ustali i videli koliko je hladno i tmurno napolju, ili da nas recimo muči želudac, zglobovi, kosti, neke hronične boljke. Ovo je takođe karta koja kaže „dobro, da vidim šta je ono što MORAM da uradim“. U prevodu – danas jeste dobar trenutak za posao i obaveze jer smo odgovorni i vredni, a pred nama se mogu otvoriti i neki značajniji, trajniji i ozbiljniji projekti, saradnje, dogovori.
Druga karta, Dar ima finiju simboliku jer govori o uživanju, ljubavi, dizanju raspoloženja, o potrebi da ugodimo sebi ili onima koje volimo a kada je komunikacija u pitanju – daje nam inspirativne i ugodne razgovore u kojima možemo pronaći zajednički jezik sa sagovornikom.
Po svemu sudeći, naše će se raspoloženje popravljati kako dan bude odmicao. Dobar je momenat za poslovne teme – za kontakte i komunikaciju sa saradnicima ili ljudima koji su od značaja za naš posao. Takođe, danas možemo popraviti odnose sa onima koji su nam emotivno, porodično ili prijateljski važni. A možemo se i dogovoriti sa njima oko nekih zajedničkih planova, izlazaka, druženja. Ovo je dan koji može doneti i nove emotivne interese – zainteresovanost, dopadanja, simpatije, zaintrigiranost.
Sve u svemu – i pored malo smorenosti, obaveza i tereta koje nosi – ovaj ponedeljak deluje kao solidan dan.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3