Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 13.12.2022.

BOLEST – NESREĆA

Pfff….ovaj dan kao da ne može da se odluči da li da nas istrese iz gaća zbog nervoze….ili da nas smori i ubedači za sve pare….

U nekim delovima ovog utorka imaćemo džepove pospanosti, ututuljenosti, neaktivnosti, statičnosti, smorenosti…..neko se može osećati fizički loše (glavobolja, bolovi u zglobovima, kičmi, mučnina) a neko može imati padove raspoloženja, aktiviranje briga i strahova. U najboljem slučaju – letargičnost i teško nam je da se pokrenemo.

U drugim momentima pak –  prilivi snažne i vrlo aktivne energije koji se mogu manifestovati kroz iznenadne situacije, prijatne ili neprijatne, kroz izazovna dešavanja, kroz kvarove ili promene u planovima, kroz kontakt sa naprasitim ljudima (ili ćemo mi pak imati izlive naprasitosti i ratobornosti). U najboljem slučaju – snažna seksualna energija i varnice.

Pošto je Bolest karta prošlosti a Nesreća karta sadašnjeg trenutka – može se dogoditi da se neke situacije ponavljaju i da nam to izaziva bes i nervozu. Takođe, nešto iz prošlosti može aktivirati naše impulsivne reakcije i ishitrenost.

Dan je dobar za fizičke aktivnosti, dan je dobar za strasti, dobar je za svaki vid pokreta kojim razbijamo učmalost ili probijamo blokade. Dobar je da pokrenemo baš ona pitanja ili obaveze koji su nam najkomplikovaniji, najteži ili koje konstantno odlažemo. Što zahtevniji izazov i zadatak – to veća energija kojom ovo možemo aktivirati.

Dan nije jednostavan i opušten, ali nas može pokrenuti u pravcu rešavanja situacija koje su nam bitne, a može pokrenuti i nas. Jer, ne treba zaboraviti – izazovi nas aktiviraju i grade naš karakter, bude nam snagu i volju da ih rešimo!

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3