Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 14.11.2022.

NEPRILIKA – ČEŽNJA
Neprilika, kao Marsova – muška karta i Čežnja kao Venerina – ženska karta danas se susreću i boje energijom ovaj ponedeljak.
Baš ta muško – ženska kombinacija govori da su danas na tapetu na prvom mestu emotivni odnosi. Nekima na radost, na spajanje kroz emociju i strast a nekima kroz određeni vid sukoba, nervoze, napetih momenata. Pošto Čežnja vuče i Saturnovu simboliku – ti sukobi, nervoza i napetosti će biti zbog prošlosti – zbog nekih pitanja, tema, dilema koje se dugo vuku ili koje nisu rešene onda kada je bilo vreme za to. Da li je sada trenutak za rešavanje? O, da! Čistite u svojim emotivnim relacijama ono što smeta, žulja, truje – jer to je jedini način da se nastavi dalje kako treba i problem sredi. Zajedno ili odvojeno….
Naravno da će se ovo preliti i u poslovno materijalni segment, ali u nešto drugačijoj formi. I tu isto treba srediti neke poslovne i saradničke, kolegijalne odnose – otvoreno i iskreno reći šta se ima. Nije loš trenutak da se započne sa pregovorima i dogovorima bilo koje vrste. U materijalnom smislu – postoji šansa za popravljanje finansijskog dela, ali isto tako – ovo je dan u kojem se ne bi trebalo zaletati sa ulaganjima i razbacivati novcem, jer će on lako odlaziti od nas.
U zdravstvenom segmentu – osetljivost žlezda, hormona, urogenitalnog trakta. Hronične tegobe i mogućnost povreda.
I ovaj ali i dani koji slede izbacuju na površinu ono što smo prikrivali ili potiskivali – nemirna osećanja će nas terati da raščistimo sve ono što nas boli i žulja – i jeste trenutak da se time bavimo.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3