Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 15.05.2023.

PUTOVANJE – NEPRIJATELJ

Ovaj nas ponedeljak pokreće. Karta Putovanje ukazuje na akciju, na volju za dešavanjima, promenama, ukazuje na jaču energiju, na aktiviranje planova, na više pokreta, više mentalne i fizičke aktivnosti. Ukazuje na to da ćemo živnuti i da će nam možda već prepodnevni sati dati podstrek i bolje raspoloženje.

Da je pored karte Putovanje neka lakša karta – verovatno bismo kroz ovaj dan imali lagana, opuštena i brza dešavanja, bez prepreka, kočenja i sa dobrom energijom. Međutim, karta Neprijatelj kojom vladaju Mars (brzina, akcija, impuls) i Saturn (ograničenje, blokada, zastoj) pokazuje da ćemo se ovog ponedeljka susresti sa mnogobrojnim preprekama i nervozom.

Kreni – stani, vruće – hladno, dobro raspoloženje – bes, mir – nemir, – samo su neke krajnosti koje će nas provozati kroz ovaj dan. U saobraćaju treba biti prilično oprezan, ali i u komunikaciji i dogovorima jer možemo isprovocirati jedni druge, impulsivno reći ili uraditi nešto što bi bilo na štetu drugima, nama ili odnosima.

U planiranju obaveza i dana treba ostaviti prostora za promene, odugovlačenja, nepredviđena dešavanja, otkazivanja, kašnjenja, kvarove. Možemo se suočiti sa otežanjima koje dolaze od drugih osoba ili situacija, ali i sa otežanjima koje dolazi od nas – pad raspoloženja i energije, nemotivisanost.

Emotivno – strasti su vrlo prisutne. I dokle god su to one lepe – uživajte u njima. Ali, strasti pokazuju i tendenciju da „skrenu“ u impulsivne i brze rasprave, ljubomorisanje, kontrolisanje, treniranje strogoće, neki vid mentalnog opterećenja.

Zdravstveno – opterećenost krvnih sudova, oscilacije pritiska, bolovi u zglobovima i kičmi. Preporučuju se šetnje, lagane fizičke vežbe i odmaranje.

Budite dobro, srećno!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3