Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 18.04.2022.

SREĆA – NESREĆA
Hajd sad ti budi pametan pa odredi kakav je to dan pred nama….Jer, ako je Sreća materijalno blagostanje, emotivno zadovoljstvo i duševni mir….a Nesreća donosi lošu energiju, bes, neprijatna iznenađenja, šokove, agresiju, povrede, kvarove i gubljenje mira zbog turbulentnih situacija – šta će nam ovog ponedeljka preovladati?
Iskreno, verovatno će biti i jednog i drugog.
Pa će na primer u nekim životnim segmentima ili po nekim pitanjima – danas sve ići kao podmazano a mogu se dobiti i vrlo pozitivne informacije o situacijama ili ljudima koji su nam od važnosti. Ali zato ćemo po drugim stavkama imati turbulenciju, nemir, kršenja, neprijatnosti. Recimo – danas posao ide savršeno i dobili ste najavu nekog finog novčanog priliva….ali ste zato emotivno raspad sistema, ništa ne ide kako treba i možda ste se sa dragim bićem pokačili za sve pare.
I tako dalje, primera je bezbroj ali je suština ista – dan u kojem je potpuno normalno i da se baš baš obradujemo po jednom pitanju ali i da se baš baš iznerviramo po drugom.
Sreća donosi – pare, uživanje, ljubav, zadovoljstvo, uspeh, korist, vedrinu, entuzijazam, motivisanost, plodnost.
Nesreća donosi – troškove, gubitke, povrede, afekat, nesklad, nesreće bilo kog tipa, napetost, neprijatnost, svađe, prekide, strasti koje je teško kontrolisati.
Dan u kojem nema zlatne sredine. No,isto tako – ovo je dan koji nas motiviše (neke na lep način, a neke na onaj drugi) na aktivnost, na borbu, na ulaganje energije u ono što želimo, na suočavanje sa preprekama koje hoćemo da savladamo, dan koji u nama budi adrenalin i potrebu da promenimo nešto.
Budite dobro, srećno!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3