Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 19.04.2022.

 

GUBITAK – NEPRIJATELJ
E, izem ti kombinaciju karata.
Prvo i osnovno – dan koji može doneti povrede, pa je neophodan oprez – moguće su posekotine, uboji, modrice, opekotine, problemi sa ligamentima i tetivama, zglobovima (posebno je osetljiv deo od kolena naniže). Takođe, dan koji donosi meteoropatske tegobe – oscilacije pritiska, bolove u kostima, kičmi, glavobolje, vrtoglavicu, mučnine. I naravno – sa ovakvim kartama, oprez u saobraćaju je vrlo potreban. Mentalno i osećajno – pa, baš i nećemo biti u potpunosti uklavireni – naglašena je unutrašnja nervoza, bes koji lako eskalira, nedoumice, zabrinutost.
I fizički i mentalni deo se opušta kroz – šetnje i blagu fizičku aktivnost, plivanje, jogu, meditaciju, pisanje, čitanje, neki tip relaksacije i opuštanja napetosti u glavi i u telu.
A šta nam ovaj dan donosi? Pa….opet neka zategnuta situacija u odnosima bilo koje vrste koja posebno može biti naglašena ukoliko se obe strane zatvrdoglave. Danas nas prati kombinacija povredljivost – istanjeni živci, a kad su ova dva u igri – lako je doći u konflikt, raspravu i posle toga – uvređeno povlačenje u tišinu. Zato je danas u odnosima u kojima želimo da postignemo dogovor, održimo normalan nivo funkcionisanja – potrebno više takta i spremnosti na kompromis.
Kada gledamo na ličnom planu – i mi smo danas malo izbrzani i nepredvidivi. Ne zalećite se u odlukama, a pokušajte i da budete više fokusirani na ono što radite jer su itekako moguće greške i propusti.
Ovaj utorak može doneti gubitke – materijalne, gubitak mira i spokoja, gubitak planova, ali i gubitak bitnih relacija i tako dalje i tako dalje….
Dan je dobar za sva tajna muljanja, dogovore, kombinacije, zabranjene strasti, avanture, prevare. Makar za nešto da je baš dobar 😀
Danas pokušajte da funkcionišete lagano, natenane, bez žurbe. Budite nežni prema sopstvenom mozgu i telu.
Budite dobro, srećno!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3