Kaži mi, kaži...

Karte dana – ponedeljak 18.05.2020.

PUTOVANJE – SVEŠTENIK
Ne znam zašto je ovaj Sveštenik počeo da nam se ugurava u svaku drugu dnevnu kombinaciju karata….U stvari znam – u danima smo jakih sudbinskih uticaja koji deluju na nas na razne načine – gurkaju nas ili šutiraju na puteve kojima trebamo da zakoračimo (da li će biti gurkanje ili šutiranje zavisi od individualnih predispozicija), ili nam postavljaju balvane na one staze kojima bismo mi tako voleli da kročimo, vraćaju nas korak unazad i kažu no-no!

Ako vas nešto usmerava na određenu stranu, da li to znači da vas na toj strani čeka neizmerna sreća, zadovoljstvo i opuštencija? Paaaaaa….mož da bude ali ne mora da znači….Znate, sudbina, karma – čudne su to stvari – neki put nam daju sve na tacni, na izvolte…..a neki put nas olupaju kao praznu šerpu.

Ponoviću ono što sam već rekla, i znam da postajem dosadna, ali to je jednostavno tako – OVA GODINA je totalno i dibidus sudbinsko – karmička i njena je poenta da skloni ono što nam nije potrebno za dalji put (koliko god se mi grčevito za to držali) i isto tako je njena poenta da nam donese ono što nam je neophodno (svidelo nam se to ili ne svidelo). Svako od nas je u procesu promena, u procesu „prerade“ – i krajnji rezultat i svedene račune ćemo imati do kraja ove 2020-e.

E, ovaj ponedeljak je jedan od tih, naglašeno sudbinsko – karmičkih dana. Dan u kojem može da bude sve i ništa. Dan koji će nas voditi sam. Ili će nas sam zaustavljati. Nekome će proći u treptaju oka, jer će se događaji nizati jedan za drugim i jedva će se postizati da se sve obavi. Nekome će pak proći u totalnoj dosadi. Neko će ovaj dan preležati ili presedeti, zagledan u daljinu  i pogubljen u svojim mislima. Neko će mnogo planirati, a neće učiniti ništa. Neko će se pokrenuti da bi ga već u sledećem momentu situacije zaustavile. A neko će biti u nikad jačoj energiji, organizovan, preduzimljiv, aktivan!

Naravno, jasno vam je da ovo važi za sve segmente. Bilo u poslu, bilo u ljubavi, prijateljstvu ili nečem desetom – danas nam se dešavaju čudne stvari. Čudna otvaranja puteva, čudna zatvaranja staza, čudni osećaji. Čudo oko nas i u nama radi!

Srećan vam i lak bio put kroz ovaj dan. I nemojte da se čudom čudite – prihvatite ovaj sudbinski ples i zaigrajte po taktovima karmičke muzike! Srećno!!!!

Voli vas vaša čudna Venera sa papilotnom 😀 <3 <3 <3