Kaži mi, kaži...

Karte dana – sreda 20.05.2020.

SVEŠTENIK – LJUBAVNIK

Iiiiiii…..evo nam opet čika Sveštenika…..Da se razumemo, ja zaista ne „montiram“ karte – promešam ih, presečem i izvučem dve – ni po babu ni po stričevima, pa šta izađe. Jeste, priznajem da je vrlo neobično zato što se ova karta toliko često pojavljuje u poslednje vreme, ali očigledno je da je ovo period u kojem jesu na prvom mestu ti sudbinski tokovi, ta vera, ta intuicija, taj neki unutrašnji osećaj i glas koji nas vodi i upravlja nama.

Sad, ako vam kažem da je dan pred nama čudan, verovatno ćete reći – ooooo Bog te tvoj, pa ti samo vičeš – čudno, neobično, čudom se čudim – ali šta to konkretno znači?

Pa evo – na prvom mestu ovo označava da ovih dana jako osluškujemo sebe, da vodimo duboke unutrašnje razgovore, da pokušavamo sebi da osvetlimo nedoumice, puteve, pronađemo rešenja. Naravno, ta naša unutrašnja preispitivanja su pokrenuta energijom koju Sveštenik kao prst Božiji i kao sudbinski uticaj nosi. Da li je potrebno da to radimo? Da! Odgovori će izaći, a sad da li će nam se svideti ili ne – to je već neki deseti padež.

Dalje, ovi uticaji donose osobe u naš život. I potpuno je nebitno da li su oni iz prošlosti ili su novi, novcijati. Da li su vezani za ljubav, posao, prijateljstvo ili nešto stoto. Oni dolaze zato što je potrebno da dođu. Da li će ostati pored nas? Ne znam, zaista. Neki hoće, neki ne. Sve zavisi od uloge koja im je namenjena. Neki će doći da nam donesu sreću i stabilnost koju nismo ni sanjali, a neki da nam samo daju iskustvo, da nas nečemu nauče. Da našu dušu usmere.

Znate kako kažu – od sudbine se ne može pobeći? Pa, realno gledano – to je zaista tako. Ovih dana sam ja mnoge od vas posavetovala i rekla – nemoj, to ne bi bilo dobro….da bih posle toga kazala – tvoje je da makar pokušaš da ne uradiš to i to…..ali ako vidiš da ne možeš, da je to jače od tebe – prepusti se. Postoje situacije i osobe koje ne možemo izbeći jer su zapisane u našem genetskom, ali i sudbinskom kodu.

Još jedan sudbinski dan. Dan da čujemo sebe, dan da nam se dogode preokreti, dan da nam dođu ili odu informacije, ljudi, situacije, dan da nam unutrašnji glas šapuće, dan da nam otvori ili zatvori neka vrata. Dan spoznaje, dan uživanja, dan sudbinskih ljubavi.

Srećno, naravno!!!! I prepustite se, sudbina uvek zna mnogo bolje od nas!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3