Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 19.10.2020.

 

PORUKA – NEPRILIKA

Eh…..taj ponedeljak….ne samo da nam se ne ide na posao, već smo svesni i da nas, kako uđemo čeka goila obaveza i poslova koje moramo završiti.

Ako ste jutros zakasnili, ne nervirajte se. Nekako se ta varijanta da trčeći odete na posao baš uklapa u ove karte dana. Samo da vas još ne sačeka zvocanje od strane kolega ili šefa….

A dan kao dan….kao da svi čekaju trenutak kada vam je najviše potrebna koncentracija, pa da vas baš tada cimaju i tamo i ovamo. Dok se vi fokusirate na jednu stvar, sto drugih vam odvraća pažnju.

I pored distrakcija, sve se nekako završava….možda u poslednjem trenutku, ali se ipak stiže na vreme. Poenta je u tome da danas stvarno možete završiti dosta toga, ali nikako ne mogu da obećam da će bilo šta ići kao po loju.

Danas mogu pasti i neki dogovori. Ali, neće se do njih jednostavno doći. Biće potrebno da se ubeđujete, preganjate, menjate mišljenja, no ako se vodite onim da „lepa reč i gvozdena vrata otvara“ možda se i vrata nekih saradnji zaista otškrinu pred vama.

A emotivni odnosi? Pa, tu i tamo…..moguće je da vi i drago vam biće baš i nećete uspeti da se uklopite. Ili da ćete samo stići da se vidite na kratko. Ili možda razmenite par porukica telefonom. Šta god, koliko god – samo se ne svađajte. Nema svrhe. Poslovnu napetost i nervozu ostavite baš tamo – na poslu. A u odnose sa onima koji su vam bitni unesite lepe reči i svoje prisustvo. Smejte se, šalite, uživajte.

Budite dobro. Srećni bili!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3