Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 20.10.2020.

VERNOST – PUTOVANJE

A danas – interesantna kombinacija – obema kartama vlada planeta Jupiter, veliki benefik, onaj koji je zadužen za našu dušu, onaj koji nam otvara oči za istine i daljine, onaj koji pred nama postavlja široke puteve kojima samo srcem možemo zakoračiti.

U šta god danas uđete otvorenih očiju, raskriljenog srca, iskreno i pošteno – otvoriće se pred vama. U šta god danas unesete optimizam, veru, duh – dobićete nagradu kroz pokret, ispunjenje, zadovoljstvo.

Neobičan, naglašeno sudbinski dan. Danas se okolnosti mogu sklopiti baš tako da vas nežno poguraju u pravcu u kojem je potrebno da krenete. Danas neke prepreke mogu nestati, kao rukom odnesene. Danas možete dobiti male pokazatelje ili velike signale (kako za koga i kako je kome potrebno) koji vas usmeravaju, govore vam. Danas je dan za saznavanje istina. Isto tako – danas je dan za duboke uvide, bilo kroz intuiciju, meditaciju, bilo kroz informaciju, reč, misao.

Danas je i dan da nešto saznamo i naučimo o sebi. Da se pokrenemo. Neko će se pokrenuti fizički, neko mentalno. Nije ni važno na koji način. U ovom danu treba biti aktivan. Jer aktivnošću spiramo sa sebe lošu energiju, loše misli, jačamo volju, snagu i dobijamo nove podsticaje.

I pored „mutne“ situacije na nebu – danas je dobar dan. Dan za nas, dan za ono što želimo i volimo, dan za radost, energiju, optimizam i ljubav. Dan da vidimo svoj put i svoj pravac i da zakoračimo njime.

Budite dobro u ovom dobrom danu. Otresite negativnosti sa sebe, prigrlite one koje volite i radujte se – životu, suncu, novim prilikama koje se ukazuju. Vreme je da krenemo dalje. Srećni bili!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3