Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 24.03.2022.

NOVAC – LOPOV

Juče smo pričali – budite obazrivi prilikom kupovine, prilikom dogovora ili iole bitnih komunikacija – jer je dan nagoveštavao probleme, nejasnoće, nesporazume, potencijalno „zamazivanje očiju“ i prodavanje magle.

A danas kažemo – četvrtak je po istim pitanjima sreda na kvadrat. Što veća i bolja „ponuda“ – to veći i jači potencijal da od ponude ne bude ništa ili da budu tek neke mrvičice.

Jer, prva karta – Novac – baš onako deluje stabilno, sigurno, obećavajuće. Pa danas može izgledati kao da smo po nekom pitanju sigurni stopostotno. E, tu sad ima sto primera – recimo –

– možete biti ubeđeni da je dogovor koji ste napravili odličan

– možete čvrsto definisati svoje planove za danas i smatrati da su oni vrlo ostvarivi i da ćete uspeti u njima

– možete se osećati sigurno po pitanju finansija

– ili sigurno po pitanju emotivne veze u kojoj ste

– možemo pazariti nešto i smatrati da smo super prošli

– možete očekivati neke novce jer ste dobili čvrsta obećanja da će on doći

– možete računati na neke osobe…..i tako dalje i tako dalje

Ali….pošto nam je druga karta Lopov, sve se lako obrne naopačke.

I posle nekog vremena možemo shvatiti da dogovor i nije bio baš dobar po nas, da smo propustili neke stavke koje nam sada kvare priču.

Naši planovi se mogu razbucati sve u šesnaest jer će uskakati nepredviđene situacije ili pak mi nećemo imati volje, želje, motiva, organizovanosti i koncentracije.

Mogu nam odjednom iskočiti veći troškovi ili možemo izgubiti novac, uložiti ga u nešto što je neisplativo.

Možete čuti ili saznati nešto vezano za partnera što će vam uneti sumnju. Ili će vam jednostavno, intuicija govoriti da nešto nije kako treba.

Ono što smo kupili vrlo brzo će pokazati sve svoje mane i nedostatke

Obećanja o novcu će se rasplinuti, ili ćete dobiti informaciju „biće, samo ne danas“

Osobe na koje smo računali misteriozno nestaju, ne odgovaraju nam na pozive, prave se ludi i zbunjeni ili upadaju u neke situacije koje ih sprečavaju da to obećanje i održe.

Generalno gledano – sa oprezom treba koračati kroz ovaj dan. Fokusirati se na svaku priču i dogovor i izbeći veća ulaganja i kupovine. Voditi računa u saobraćaju ali i o tome da se zablentavljeni i rasejani ne povredimo, ne padnemo. Obratiti pažnju i na ishranu, jer su moguća trovanja. Lopov je trovačka karta – pa vam neko može zatrovati raspoloženje.

I ovog dana intuicija je na vrhuncu – ali isto kao i juče – teško nam je da poverujemo u ono što nam naš unutrašnji glas govori. A trebali bismo….

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3