Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 29.05.2023.

DETE – NOVAC
Dobro jutro, dobri ljudi!
U pozitivnoj simbolici – ova će kombinacija karata danas doneti mogućnost da zaradimo, doneće povoljne informacije ili naše prave poteze vezane za posao, doneće motivisanost, doneće ideje i planove za nove poslove i nove načine zarade. Takođe, daće nam dobar osećaj i dobru komunikaciju sa onima sa kojima sarađujemo, ali i sa onima koji su nam bliski srcu. U postojećim emotivnim relacijama ulazi se u fazu stabilnosti, povoljnosti, veće povezanosti. Ukoliko ste usamljeni – postoje velike šanse da dođe do kontakta sa osobama koje vrede.
No, imamo i negativnu simboliku jel da? A ona bi na prvom mestu bila – naivnost i lakomislenost. Na primer – lakomislenost po pitanju trošenja, pa lako možemo izdubiti rupu u novčaniku, opustošiti ga. Ili – naivnost kada su u pitanju neke osobe – mi prema njima idemo srcem, a one nam mogu nešto prikrivati, ne biti iskrene. Ili naivnost kada su dogovori u pitanju – verujemo u ono što nam druga strana govori, a može se desiti da nas obmanjuje ili nam prodaje maglu. Takođe, ovaj dan nam može doneti osećaj zaglavljenosti u trenutnim situacijama i nemogućnosti da pronađemo rešenje. Može nam doneti da čekamo da sve samo od sebe dođe na svoje mesto, bez ikakvog poteza sa naše strane.
Suštinski, dan je onako, pa malo težak. Može nam doneti osećaj pritiska – čak i da se sve odvija nekim normalnim tokom i da nema nikakvih negativnosti po nas.
Obratite pažnju na ishranu, a svakako će stomačni deo kao i respiratorni organi biti osetljiviji nego inače.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3