Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 29.08.2022.

BOLEST – LJUBOMORA
I Bolest i Ljubomora su karte koje umeju da „rade“ ispod površine, da ih na prvi pogled ne vidimo….ali da ih ooooo itekako osetimo.
Pa tako na primer poslovno možete imati jedan regularan dan – red obaveza, red opuštenosti, kao fora sve ide svojim tokom. Međutim – sa ovakvim kartama moguća su kolegijalna opanjkavanja, podmetanja, prebacivanja odgovornosti i da, moguće je čak da nešto od toga primetite i odreagujete. Da li će reakcija (čitaj – ubeđivanje i rasprava) rešiti situaciju? Na prvi pogled – hoće. Ali suštinski – ma jok. Situacija se može samo umiriti na kratko, vrlo brzo ćete doći na isto – ako ne danas ili sutra a ono u narednim danima, nedeljama.
U emotivnim odnosima vri iznutra. Puno je nezadovoljstva, opterećenosti, ljubomore čak. Naravno, sve ovo važi za one „regularne“ odnose – veze, brakove, zajednice. U tajnim pričama isto tako vri – ali od strasti i ludila mozga. I u emotivnim relacijama su danas moguća jača „talasanja“ koja, isto kao i u poslovnom delu – NEĆE suštinski rešiti situaciju. Možda će se lavina zaustaviti sada, u ovom danu – ali eto nje brže nego što smo to mislili u skorije vreme ponovo. Prosto rečeno – u kojem god odnosu da postoji nešto na čemu se saplićemo i oko čega se džapamo – dok to ne isteramo i ne osvetlimo i ne rešimo u potpunosti – stanje neće biti redovno. Takođe – talas razmišljanja o prošlosti je prisutan i donosi čas tugu, čas bes.
Slične situacije važe i za sve druge tipove odnosa – porodične, prijateljske.
Zdravstveno – mentalno opterećujuć dan koji vuče lepu količinu stresa. Od mentalnog umora i istrošenosti ide i fizički umor. Virusa i bakterija je takođe koliko ti duša ište, a može biti problema i sa pritiskom, cirkulacijom ili meteoropatskim manifestacijama.
O ponedeljče, divotan li si!
Budite vi meni dobro, srećni bili!!!!!
Vole vas puno, više, najviše vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3