Kaži mi, kaži...

Mesečni horoskop za septembar 2022

Ničim izazvano, jesen je tu iza ćoška. Smena godišnjih doba dešava se tokom ovog meseca – vruće leto ostaje iza nas….a izgleda da nas čeka isto tako vruća jesen, manje po vremenskim prilikama a više po dešavanjima. No, da počnemo…

Na ulasku u septembar Sunce se nalazi u znaku Device, Merkur je u znaku Vage a Mesec u fazi rasta u znaku Škorpije. U znaku Jarca je retrogradni Pluton, u Vodoliji retrogradni Saturn, a u znaku Riba retrogradni Neptun. U Ovnu se nalazi retrogradni Jupiter, a u znaku Bika je retrogradni Uran. Mars je u znaku Blizanaca a Venera u znaku Lava.

Opozitne aspekte prave Merkur i Jupiter, kao i Venera i Saturn. Kvadratni aspekt pravi Mars sa Suncem. Prisutna je jaka, ali neuravnotežena energija, loša komunikacija kao i osećaj osujećenosti po pitanjima ljubavi i finansija.

5-og septembra Venera prelazi u znak Device. Planeta koja vlada ljubavlju, uživanjima ali i finansijskom stabilnošću nije baš sjajno pozicionirana u ovom znaku. Ljubav se dobija i daje „na sitno“ a da bi se zaradilo mora se lepo, lepo rmbati i uložiti dosta truda. Takođe, Venera će u svom prolasku kroz znak Device praviti kvadrat sa Marsom, pa će emotivni odnosi biti sa puno varnica – i onih dobrih i onih loših. I Veneri i Marsu će dispozitor biti Merkur koji je stacionaran u znaku Vage i sprema se za svoj retrogradni hod. Ovo pokazuje obnove odnosa, ali i vraćanja na stare teme i dileme. Što se ovog poslednjeg tiče – teško ćemo se sporazumevati i dogovarati.

Merkur 10-og septembra kreće retrogradno. 23-eg se u retrogradnom hodu vraća iz znaka Vage u znak Device. U svom povratku će se 26-og septembra susresti sa Venerom i u narednih par dana ćemo imati šansu da na lakši način ispravimo greške i propuste – bilo da su oni vezani za emotivnu ili poslovno – finansijsku sferu.

10-og septembra imamo i pun Mesec u znaku Riba. Dani oko punog Meseca označiće vrhunac neizvesnosti, vrhunac nerazumevanja i kontradiktornih informacija i u tim danima mnoge tajne mogu isplivati na svetlost dana a isto tako – mnogi tajni poslovni ili emotivni potezi se mogu pokrenuti.

Od polovine septembra Mars iz Blizanaca je u sve stabilnijem odnosu prema Saturnu iz Vodolije. Odmerenost, čekanje pravog trenutka ali i jasno i precizno usmeravanje aktivnosti mogu biti ključ za pokretanje rešavanja u mnogim sektorima.

23-eg septembra Sunce prelazi u znak Vage. Zvanično počinje vladavina ovog znaka ali i novo godišnje doba – jesen.

U noći između 25-og i 26-og septembra imamo mlad Mesec u znaku Vage. Otvaranje perioda o kojem je pisano nešto ranije – mogućnost dogovora i pronalaženja rešenja.

29-og Venera prelazi u znak Vage. Planeta u svom sedištu, ona koja vlada ovim znakom i koja će pomoći da se pronađe zajednički jezik, napravi dogovor, pronađe rešenje i kompromis po bilo kojim pitanjima.

I eto, septembar na dlanu. Intenzivan, čudan, nestabilan, napet, sa mnogo akcije i dešavanja, neizvesnosti – ali ipak mesec koji daje šansu da pronađemo pravi put i krenemo njime. Srećno!!!!

 

OVAN

Ljubav

Onako, jedan ne baš sjajan mesec za emotivna partnerstva. Jako je malo verovatno da će dolaziti do nekih prekida i odvajanja između partnera i vas, ali će biti dosta napetosti, dosta džapanja oko sitnica, prežvakavanje nekih od pre Hrista tema. Energije vam se razlikuju i teško se usaglašavate pa ćete imati periode dosadne svakodnevice bez dešavanja koji će biti protkani danima u kojima ste oboje naelektrisani i spremni na rasprave. Ukoliko postoje neke tajne u vašem odnosu, obratite pažnju na dane oko punog Meseca u Ribama – oni mogu izneti na svetlost dana neprijatne informacije. Slobodni Ovnovi – u drugom delu meseca jedna solidna ljubavna šansa i poznanstvo koje ima šansu da se razvija, prvo polako a onda od poslednje nedelje meseca – mnogo brže. I prošlost će biti tu – poslednja dekada septembra može ponovo pokrenuti komunikaciju sa bivšim partnerom. Pa vi vidite šta ćete sa tim.

Posao

Poslovni segment će bolje funkcionisati od emotivnog. Prvo, kada pogledamo finansijski deo – tu postoji poboljšanje ili pak neki vid rasterećenja i pored toga što će troškovi nastaviti da vas napadaju sa više strana. Drugo – i pored dosta obaveza i povremene napetosti u kolegijalnom okruženju – vaša je energija odlična i možete napraviti više konkretnih i plodonosnih akcija, pokrenuti nove poslovne priče ili razrađivati stare. Bićete skloni greškama zbog želje da sve odradite što pre, zato budite strpljiviji.

Zdravlje

Nešto slabija zdravstvena situacija početkom meseca, kao i tokom poslednje nedelje septembra. Više obratite pažnju na respiratorni sistem, zube i stomak. Kod nekih od vas moguće su i povrede.

 

BIK

Ljubav

Vi ćete biti osoba koja će morati da zavodi red, ali i da balansira u partnerskim odnosima. Dobro je što će vaša energija biti bolja od kraja prve nedelje septembra, pa ćete se lakše snalaziti u ovoj ulozi. Voljena osoba će od vas očekivati i razumevanje i neki tip pomoći jer će verovatno biti razapeta na više strana – što na poslovnom i finansijskom, što na porodičnom planu. U suštini, vaša će uloga biti da razumete, podržite, posavetujete, pomognete. Koliko ćete vi zaista biti emotivno ispunjeni u svemu ovome – veliko je pitanje. Ukoliko vam se povremeno učini da se partner ponaša detinjasto i impulsivno – apsolutno ste u pravu. Slobodni Bikovi – neko vas može zainteresovati u prvoj dekadi septembra, a od polovine meseca ljubavne šanse se dodatno pojačavaju. Kod nekih od vas postoji mogućnost ulaska u tajnu priču. Ukoliko ste zainteresovani za neke obnove kontakata – one su moguće u poslednjoj dekadi septembra.

Posao

Nešto jednostavniji mesec je pred vama, bar kada su finansije u pitanju. Malo je verovatno da će se troškovi smanjiti, ali će zato prilivi biti nešto jači – kod nekih moguće i iz dva izvora. Što se obaveza i poslovnog angažmana tiče – dosta toga će ići sporije od onog što je vama potrebno i tek pred kraj meseca ćete uspeti da realizujete i završite neke stavke. U odnosu sa kolegama će uglavnom vladati dobra atmosfera, koliko god vas povremeno nerviralo njihovo otezanje i razvlačenje sa obavezama.

Zdravlje

Početkom meseca je naglašen umor i stres, a kod nekih su mogući i problemi sa želucem i varenjem. Ostatak meseca bi trebao da bude povoljniji po vas.

 

BLIZANCI

Ljubav

Slobodni Blizanci, pod jakim dejstvom Marsa koji ih vodi direktno u središte svih akcija i dešavanja – lako će sklapati poznanstva i dosta vremena provoditi u društvenim aktivnostima i provodu. Biće tu svega – i mogućnosti za kratkotrajni bljesak ljubavnih avanturica, ulazaka u tajne priče ili u odnose sa osobama preko društvenih mreža koje ne žive u vašem mestu stanovanja, a u drugom delu meseca postojaće i šansa za obnovu prekinutih veza i odnosa kao i ljubavne priče koje imaju sličnosti sa onim kroz šta ste već jednom ili više puta prošli. Jedan šareniš od dešavanja…..samo pravih prilika za trajne ljubavi trenutno nema…to će ipak ostati za oktobar mesec. Oni koji su zauzeti češće će imati nervozne i napete epizode a komunikacija sa partnerom može biti dosta naporna jer ni jedno ni drugo nećete baš biti spremni za prilagođavanje i kompromis. Tek pred kraj meseca dolazi do stabilizacije i smirenja.

Posao

Skoro celu prvu polovinu meseca imaćete osećaj da trošite ogromnu količinu energije a postižete jako malo. Iako će se na prvi pogled I obaveze I dogovori odvijati korektno, uvek će se pojaviti neki problem ili odlaganje koje će vas vratiti na početak. To može proizvoditi nestrpljenje, impulsivnost I ishitrene reči I odluke kod vas – što vam se trenutno nikako ne preporučuje. Situacije će brže I jednostavnije krenuti da se odmotavaju u drugom delu septembra. Finansijski momenat nije zadovoljavajuć, ali gurate nekako.

Zdravlje

Sklonost povredama. U prvom delu meseca mogući su problemi I sa varenjem. Osetljiv respiratorni sistem. U saobraćaju budite obazrivi, bilo da ste vozač ili pešak.

 

RAK

Ljubav

Mars u polju podsvesti sa jedne tačke gledano predstavlja mentalno opterećenje I nervozu  – što će povremeno izbijati iz vas I donositi napetost u partnerskim odnosima. Posebno pojačano u danima oko punog I mladog Meseca. S druge strane – ipak imate priliku da se negde prvo sami sa sobom dogovorite oko pitanja koja vas opterećuju, a onda I da ta ista pitanja pokrenete I rešite zajednički sa voljenom osobom. Sa treće strane – neki od vas će već od kraja prve nedelje septembra, a posebno u drugom delu meseca – itekako biti skloni prikrivanju, pa I ulasku u komplikovanu ljubavnu priču. Slobodni Rakovi – sklonost ka tajnovitosti neće mimoići ni vas s tim što je ipak naglašeno da to mogu biti osobe sa kojima ste ili imali vezu ranije ili ih već neko vreme poznajete. Prošlost će generalno biti dosta prisutna – da li kroz bivše partnere ili pak kroz kontakte sa osobama koje vas podsećaju na odnose u kojima ste bili.

Posao

Finansijama generalno gledano nećete biti zadovoljni tokom septembra. Ok, biće ovde oscilacija I promena – ali stići do stabilnosti sada je jako teško. Pojačani su troškovi za dom I porodicu, ali I vi kao da ne uspevate da se odreknete nekih zadovoljstava koja vam lako izvlače pare iz novčanika. Što se posla tiče – nakon izuzetno naporne I stresne prve nedelje septembra, uplovićete u jednostavniji period. Dosta obaveza a moguća su I kašnjenja, ali ćete uspevati da se snađete u svemu ovome I rešite.

Zdravlje

Uglavnom sitnija I prolazna zdravstvena problematika. Osetljivi su stomak, zubi, koža. Mogući su problemi sa spavanjem I pojačana anksioznost.

 

LAV

Ljubav

Neka specijalna ljubavna dešavanja ne trebaju da očekuju ni slobodni ni zauzeti pripadnici ovog znaka. Ono što će I jednima I drugima ići na ruku jeste aktivno polje prijatelja – pa ukoliko ste zauzeti – sa partnerom ćete se najbolje opuštati I stvarati najzanimljiviju atmosferu kada ste u društvu osoba koje oboje volite I sa kojima možete da se provedete. Po pitanjima koja su I vama I partneru bitna teško ćete dolaziti do kompromisa – uvek će biti prisutno neko natezanje, promene planova, nerazumevanje I povremeno svadljivost. Ukoliko ste slobodni – najviše vremena ćete provoditi u društvu I truditi se da se što više opustite kroz zabavne aktivnosti sa njima. Eventualno bi preko ovog segmenta ili društvenih mreža mogao da se ostvari po koji interesantan kontakt, ali to će se razvijati izuzetno sporo I prava dešavanja će verovatno biti prolongirana tek za oktobar mesec. Generalno – ljubavno dosadan period.

Posao

Nestrpljivost će biti u velikoj meri prisutna kod vas. Pogotovo što će vam izgledati da se neke povoljne prilike otvaraju pred vama I pojurićete da ih što pre realizujete. No, ta varijanta “što pre” teško da će sada biti moguća jer sve što budete pokušali da dogovorite ili pokrenete pokazivaće tendenciju da se odugovlači, menja, vraća na početak ili prolongira. Nestrpljivost je prisutna I po pitanju finansija – želite da ovaj segment stabilizujete, a to je sada nemoguće. Ipak, sredinom meseca nešto više novca za vas.

Zdravlje

Zdravstvena problematika će pokazivati tendenciju da se vraća I ponavlja. Pogotovo sve ono vezano za respiratorni sistem, stomak ili žlezde. U prvom delu meseca obratite pažnju I na povrede.

 

DEVICA

Ljubav

Sunce, a pogotovo Venera u tranzitu kroz vaše polje ličnosti skretaće tokom septembra pogled na vas, učiniti da je I vaša lepota ali I harizma I pamet u prvom planu – što definitivno neće proći nezapaženo kod suprotnog pola. Prostor za dešavanja se otvara kroz poslovni segment, ali I preko prijatelja, društvenosti I društvenih mreža. Neki od vas mogu biti I skloni brzom zaljubljivanju, pa čak I ulasku u avanturu ili tajnu vezu. Savet bi bio da ne žurite mnogo I da ne dozvolite da vam ružičaste naočare zamagle vid I potisnu zdrav razum. Poslednjih desetak dana meseca mogu se dogoditi obnove prekinutih kontakata – bilo sa bivšima, bilo sa starim poznanicima. Device koje su u vezi ili braku imaju pomalo zategnutu situaciju sa partnerom. U ovaj mesec ulazite na neki način razjedinjeni, odvojeni – možete rešiti situacije koje su se zakomplikovale tokom avgusta, ali će za to biti potrebno mnogo truda.

Posao

Jak, ali ne jednostavan poslovni mesec je pred vama. Jak u smislu da ćete poslovno biti vrlo angažovani i aktivni a ne jednostavan zato što će vaši planovi biti realizovani uz velike komplikacije, pažnja će vam biti rasuta na mnogo strana a organizacija dosta slaba. Vas lično će povremeno pratiti talasi velike nervoze, možete biti impulsivni i zakomplikovati situacije i drugima i sebi. Saradnici i šefovi će očekivati mnogo od vas, a vi ćete povremeno imati problem da ispunite njihova očekivanja. Finansije vrlo šarene.

Zdravlje

Osetljivost stomaka I respiratornog sistema. Takođe, bićete skloni povredama. Poboljšanje zdravstvenog stanja je u poslednjoj dekadi meseca.

 

VAGA

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, tek poslednjih desetak dana septembra daju šansu da se emotivno zaista pokrenete. Ukoliko ste u prethodnom periodu ili tokom avgusta ostvarili neko poznanstvo – u toj trećoj dekadi septembra konačno će situacija početi da vas približava toj osobi na pravi način. Ako želite da obnovite komunikaciju sa bivšim partnerom ili sa nekim koga znate od ranije – baš ti dani mogu biti “okidač” I aktivirati I drugu stranu I vas. Prve dve dekade meseca će proći prilično monotono što se dešavanja tiče – vi ćete biti povučeni I neinspirisani. Eventualno bi neki od vas mogli ući u tajnu priču ili neki vid ljubavne “šeme”. Vage u emotivnim vezama ili braku – pa, onako, ne baš sjajno. Odnos sa voljenom osobom će biti dosta promenljiv, a moguće je da će biti I perioda napetosti I nervoze između vas dvoje. Nešto od ovoga može biti prouzrokovano I ljubomorom, bilo partnerovom bilo vašom.

Posao

Osećaj umora I pritisaka na vas kroz posao može biti aktuelan sve do poslednjih nedelju dana septembra. U danima oko punog Meseca u vašem polju poslovne svakodnevice verovatno ćete imati prenaglašenu nervozu I dosta komplikovanih situacija koje neće biti lako rešiti. Obratite pažnju na dogovore koje sklapate I ugovore koje potpisujete – ne donosite brzinske odluke I posavetujte se sa nekim. I pored većih troškova, sve što se vezuje za finansije ide uzlaznom linijom.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet I osetljivost su mogući u ovom periodu. Moguća je I pojačana nervoza I češći problemi sa stomakom.

 

ŠKORPIJA

Ljubav

Jake strasti I komplikacije u odnosima obeležiće ovaj mesec zauzetim Škorpijama. Po bilo kom pitanju I u bilo kom dogovoru sa voljenom osobom – početni momenat će delovati kao da ne postoji šansa da se dogovorite, sporazumete, usaglasite. No, zajedništvo je ipak prilično naglašeno koliko god okolnosti oko vas bile zahtevne, pa ćete na kraju uspevati da pronađete zajednički jezik. Čak I da neke teme konstantno prave problem tokom celog meseca, tokom poslednjih nedelju dana uspećete da pronađete rešenje. Te strasti koje će takođe biti prisutne u velikoj meri pomagaće vam da se lakše I brže “pronađete”. Slobodne Škorpije – velike mogućnosti ulaska u tajnu vezu u kojoj će hemija biti jaka, ali koja će prilično testirati vaše živce I strpljenje. Generalno – vaša vodilja tokom septembra je strast – teško ćete se opirati ovim impulsima a moguće je i da budete zainteresovani za više osoba.

Posao

Finansijska situacija će biti šarenolika. Imaćete periode intenzivnih, čak dosta jakih priliva a onda periode “suše” I pojačanih troškova. Generalno gledno – poslovni segment bi trebao da funkcioniše prilično dobro I pored pojačanih obaveza I nervoze bez koje nećete moći da pregurate ni jedan dan. Neki od vas mogu dobiti novu poslovnu ponudu ili predlog početkom meseca, ali sama realizacija ostaće tek za poslednju dekadu septembra. Povremeno zategnuti odnosi sa kolegama I saradnicima.

Zdravlje

Svaki vid fizičkih aktivnosti će vam izuzetno prijati. Moguće je da ćete vam respiratorni sistem biti osetljiviji a povremeno se mogu javiti I problemi sa zubima I stomakom.

 

STRELAC

Ljubav

I partneru I vama će trebati prilična količina strpljenja jedno za drugo. Komunikacija vam neće biti sjajna tokom septembra a I oboje ćete biti razapeti drugim obavezama (poslovnim, porodičnim) što će dodatno doprinositi nemiru I nervozi između vas dvoje. U nekim relacijama može doći čak I do kratkotrajnog zatišja, povlačenja ili pauze. Prekidi su malo verovatni, a čak I ako bi do njih u nekim vezama došlo – postoji šansa za pomirenje I obnovu u poslednjoj dekadi meseca. Iako ste oboje zapetljani u obaveze, pokušajte da pronađete dovoljno vremena za zajedničke trenutke I njih provodite u zabavnim aktivnostima, skitanju, druženju – to će vam itekako prijati. Slobodni Strelčevi – dok sve ono što se vezuje za društvenost I za kontakte sa prijateljima ide više nego dobro, same emocije I ulazak u ljubavnu priču će ići pa….traljavo. Kao da će biti teško da ostvarite kontinuitet I normalan razvoj odnosa.

Posao

Ukoliko težite promenama u poslovnom sektoru – malo je verovatno da će one sada funkcionisati I da ćete ih brzo ostvariti. Čak I ako napravite dogovor ili potpišete ugovor o saradnji – brzo ćete shvatiti da ništa ne ide po planovima, da se sve razvlači, oteže, prolongira. Tek poslednja nedelja meseca će ubrzati situacije koje su do tada kočile ili tapkale u mestu. Atmosfera u radnom okruženju neće biti sjajna, postoji komunikacijski problem I shvatićete da na neke ljude jednostavno ne možete da se oslonite.

Zdravlje

Dosta stresa I nervoze tokom septembra. Sklonost ka problemima sa sinusima, alergijama – generalno osetljivost respiratornog sistema. Češće glavobolje.

 

JARAC

Ljubav

Prva polovina meseca baš I ne ide na ruku Jarčevima koji su u emotivnim relacijama. Komunikacija između partnera i vas će često biti vrlo žustra, obojena nervozom pa čak i mogućnostima za veće rasprave, naročito u danima oko punog Meseca. Drugi deo septembra je nešto stabilniji – pritisak obaveza i svakodnevice na vas će se smanjiti pa više nećete biti toliko napeti. To je već period kada možemo da pričamo o poboljšanjima u odnosima, o više strasti ali i potrebi da provodite zajedno vreme u nekim zabavnim aktivnostima – ili sa prijateljima ili u prirodi. Slobodni Jarčevi – u septembar ulazite prilično emotivno nezadovoljni. Kao da ste zakočeni – ukoliko i postoji neko ko vam se dopada, tu situacija nikako da se pokrene na pravi način. Poboljšanje možemo očekivati od polovine septembra – postoji šansa i za nove emotivne početke ali i za obnovu kontakata i odnosa koji su prekinuti.

Posao

Prva polovina septembra doneće vam mnogo aktivnosti u poslovnom sektoru, ali paralelno sa tim doći će I nervoza I problem sa organizacijom. Dosta vaših planova neće moći biti ostvareno, bar ne na onaj način I onom brzinom na koju ste računali. Takođe, češće ćete imati probleme u komunikaciji sa saradnicima I kolegama I povremeno nećete znati na koga možete da se oslonite I na koga da računate. Drugi deo meseca doneće smirivanje radne atmosfere, bolje funkcionisanje, ali I više priliva.

Zdravlje

Zdravstvena situacija neće biti sjajna sve do pred kraj septembra. Mnogo sitnih problema – virusi, povrede, stomačni deo, generalno – slabiji imunitet.

 

VODOLIJA

Ljubav

Emotivne relacije – pa…onako. Šareno. Nešto što bismo najpre mogli nazvati klackalicom. Proći ćete kroz raznorazne faze sa voljenom osobom u septembru – biće tu I obostrana okrenutost obavezama I manjak zajedničkog vremena, biće I perioda lošije ili smanjene komunikacije I nerazumevanja, biće I po koja varnica da tu I tamo začini dešavanja…..ali će isto tako biti I izuzetno lepih momenata, pogotovo na početku I krajem meseca. Kao I tokom avgusta – strast I potreba jedno za drugim je vrlo prisutna, ona će vas oboje aktivirati I kroz nju ćete lakše prevazilaziti svaki problem, bilo da je on u vezi ili dolazi iz okoline. Slobodne Vodolije – Mars u vašem polju ljubavi I uživanja će raditi punom parom, ali će Merkur, njegov dispozitor biti loše pozicioniran sve do pred kraj septembra. Šta ovo znači? Bilo koja emotivna prilika, nova ili stara – u početnoj fazi će krenuti dobro, a onda će doći do nekog zastoja ili problema. Od poslednje nedelje meseca dešavanja će se ubrzati I lakše ćete se “spajati” sa onima koje želite.

Posao

U septembru morate da budete prilično odgovorni prema obavezama koje imate, bilo da su to tekuće, bilo one koje ste na neki način zapostavili. Prva polovina meseca vam donosi velike probleme sa organizacijom – kao da ćete posao gurati u stranu a svoju pažnju posvećivati drugim sektorima. Zbog toga su itekako mogući zaostaci I greške u poslu. U drugom delu meseca ćete funkcionisati drugačije I krenuti da rešavate sve, jedno po jedno. Finansijama ćete biti zadovoljni I pored jakih izdataka.

Zdravlje

Fizička aktivnost je bitan faktor za poboljšanje I stabilizaciju zdravstvenog stanja. Problemi sa stomakom ili osetljivost respiratornih organa u prvom delu meseca. Drugi deo septembra odlično.

 

RIBE

Ljubav

Komplikovan mesec za one u emotivnim relacijama. Mars u polju doma, stabilnosti, intime, porodice, prošlosti,  temelja odnosa – nije lagana ni jednostavna energija, naprotiv – može doneti veće probleme u komunikaciji, iznošenje raznoraznih tema od ranije na dnevni red I takođe – može donositi ustalasanu atmosferu I to najpre u prvoj polovini meseca. Savet za one Ribe koje imaju pitanja koja moraju da reše sa partnerom – radite to sada, ne gurajte pod tepih jer ono što sada potisnete izaći će opet na dnevni red tokom jeseni, a tada može doneti istinski problem. No, da ne bude da je sve negativno – postoje parovi koji će ovu energiju iskoristiti kroz početak zajedničkog života, sređivanje stana, kupovinu nekretnine ili pak kroz češće zajedničke aktivnosti van kuće. Slobodne Ribe – druga polovina septembra je prilično dobra za ljubavna dešavanja. Otvoriće se I nove prilike, ali I mogućnosti za obnove odnosa.

Posao

Privatnici će vrlo lepo funkcionisati I isto tako lepo zaraditi. Da, stoji da ćete imati probleme I prepreke u realizaciji, ali svejedno – proći ćete više nego dobro. Ukoliko radite za drugog – nešto što dugo čekate realizovaćete u drugom delu meseca. Taj period vam donosi povoljne informacije, nove poslovne ponude ali I jake kontakte sa starim saradnicima. Da, drugi deo septembra jeste dobar ali zato u prvoj polovini meseca računajte na dosta problema, nervoze, lošu komunikaciju I nezadovoljstvo novcem.

Zdravlje

Bićete dosta pod stresom, naročito u prvom delu septembra. Mogući su I stomačni problemi ili virusne I bakteriološke infekcije. Drugi deo perioda je zdravstveno dosta povoljniji po vas.

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3