Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 03.03.2021.

LJUBOMORA – LJUBAV

Uopa! Podeljen dan. A možda smo i mi podeljeni. Jednom nogom u crnim mislima, drugom u cvetićima i leptirićima. Jednom nogom u Diznilendu, drugom u ludnici koja je ostala otključana na pun Mesec. Mada, kad malo bolje razmislite sve situacije oko nas odavno su kombinacija crtanog filma i horora. Pa se ti sad snađi i ako je moguće – izađi iz svega čiste glave i normalnog uma.

No, hajmo mi da rešetamo ovu sredu. Šta da vam kažem za kartu LJubomora? Gadna je brate, jer nosi sa sobom osećaj da nisi učesnik u sopstvenom životu nego samo posmatrač, da ne kontrolišeš ama baš ništa, nosi i teške misli i strahove – nebitno je na koju temu, ne vezuje se Ljubomora samo za ljubavna pitanja, ma jok. Možemo biti okupirani i finansijskim i poslovnim i zdravstvenim i kojim god hoćeš temama. Možemo biti svedoci nekih loših situacija oko nas, a malo po njihovom rešavanju možemo učiniti. Naravno, donosi i blagi mentalni kolaps – kad osećate da vas je nešto u glavi, srcu, duši stislo i ne pušta. Zato, ako možete – danas izbegavajte sve što vas opterećuje i nervira – i ljude i situacije i sve redom. Ogradite se od negativnosti i oko vas i u vama i ne dajte im da vas zaokupe, preplave, preuzmu.

A posle Ljubomore nam sledi LJubav. Pa generalno gledano – danas imamo izlaz, danas imamo prostor i za lepa i dobra dešavanja, danas imamo volje i želje i da se radujemo i sreći pogledamo u oči. Zato danas dajte prednost svemu onome što vas diže i inspiriše i svima onima koje volite i koji vole vas. I ovo je dan u kojem se mnoge situacije mogu rešiti i srediti, samo je potrebno osloboditi se strahova, sumnji i nedoumica i pustiti dušu da kaže šta ima.

A baš po pitanju ljubavi ovaj dan donosi priče koje se spajaju i odvajaju, i učesnike koji ne mogu daleko da pobegnu jedni od drugih. Aktivira ljubavnu karmu. Bode u mozak sećanjima i osećanjima. Jer duše su se prepoznale odavno. I ako ste odvojeni od dela svoje duše, danas link između vas radi. Kopa i traži svoje. Rije po svakom lagumu srca.

Iskreno rečeno, ovaj dan je malo naporan. Trudite se da olakšate, ne da otežate sebi. Srećno bilo!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3