Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 02.03.2021.

ISTINA – OFICIR

Dan dobrih uvida. Dan otkrivanja i sagledavanja istina. Dan koji u sebi nosi izuzetnu snagu, energiju i voljni momenat – suština je samo usmeriti sve ovo na pravu a ne na pogrešnu stranu.

Ukoliko svoju volju, energiju, inspiraciju, snagu i motiv danas usmerite na prave stvari – sigurno je da ćete postići uspeh. Ukoliko želite da ispravite greške i propuste (obe karte gledaju unazad, u prošlost) danas to možete uraditi na lakši način. Ukoliko želite da sami sa sobom porazgovarate i otkrijete neke istine o sebi, osvetlite i objasnite sebi neke nedoumice – i to je danas postavljeno više nego dobro. Ukoliko želite da vaše reči i postupci danas imaju snagu i moć da promene situaciju – ma može i to. Da li je bitno koji je životni segment u pitanju? Ma jok, to su samo nijanse – suština je ista. Danas je dan jakog novog početka. Danas je i dan u kojem nam ideje padaju „sa neba“ i te ideje itekako možemo praktikovati.

Šta znači usmeriti energiju ovog dana na pogrešnu stranu? Na primer – stajati u mestu i nervirati se. Što više stojite, više se nervirate. Što se više nervirate, više ste zablokirani u jednom mestu. Pravite mini ekspres lonac u sebi, a loncu pre ili kasnije poklopac može da odleti.

Ovo su karte na kojima je Sunce vladar uz dodatak Marsa koji je suvladar karte Oficir. Dupli racio udružen sa Marsovom pokretačkom energijom itekako nas gura napred. Negativno – previše egoizma uz dodatak ratničke energije – i eto frke, eto svađe, eto verbalnog ili fizičkog „rata“.
Neka vas danas racio usmerava i vodi. Neka vas ego ne sputava. Danas se možete udružiti, pomiriti sa nekim, danas se možete dogovoriti – lepo vama, lepo drugoj strani. A možete se i posvađati za sve pare.

U krajnjem slučaju, mi uvek biramo kako ćemo usmeriti ono što osećamo. Danas možete napraviti velike promene i u sebi i oko sebe. Neka budu pozitivne.

Srećno!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3