Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 23.01.2023.

PORUKA – NEPRILIKA
Izgleda da je pred nama jedan živahan i aktivan dan. Toliko živahan da je sigurno da će nas neke situacije iznervirati ili nam pak doneti da moramo da pohitamo….ili nam pretumbati planove pa ćemo se truditi da se u hodu organizujemo.
Dan koji nam donosi iznenađenja i preokrete, promene – najviše će se ovo odraziti kroz poslovni segment i kroz kontakte sa saradnicima. Nemojte se držati čvrsto onog što ste zacrtali, jer je više nego izvesno da će promena biti.
Ovaj ponedeljak nudi mogućnosti brzih dogovora, ali i užurbanu radnu atmosferu. Biće oko nas osoba koje su spremne da prasnu ili odreaguju za sitnicu (u našim očima je to sitnica, u njihovim – razlog za nerviranje), pa izbegavajte one koji danas samo nešto kritikuju, pridikuju, drže vakelu, koji vole da drugima sole pamet.
Mogući su problemi u saobraćaju, sa internetom, tehnikom, kvarovima – koji će nam na kratko „dići pritisak“.
S druge strane gledano – dan jeste povoljan i da brzinski privodimo kraju obaveze koje su nam na čekanju, ali i da pokrećemo nove projekte, dogovore, saradnje.
Što se emotivnog dela tiče – strasti su jake i mogu da izmaknu kontroli. Trošite ovu energiju kroz zajedničke aktivnosti, ne kroz nervozu i tenziju. Mogući su ulasci u neformalne ljubavne priče.
Zdravstveno – cirkulacija, pritisak, meteoropatske tegobe, povrede, kod nekih je pojačan stres.
I eto nama nove radne nedelje, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3