Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 04.05.2022.

VESELJE – UDOVAC
I opet nam se karta Udovca nadžudžila u dnevno otvaranje….da nas uspori, da nas podseća na prošlost, da naše greške iznese na dnevni red da moramo da se njima bakćemo i sređujemo ih, da nam donese nedefinisani umor tela, duha, duše, misli.
Pošto je karta Veselje totalna opuštencija i optimizam – ona varijanta – batali sve brige, probleme, razmišljanja i uživaj do koske, ne lupaj glavom šta će biti sutra!….. a karta Udovca grč i pesimizam – u fazonu – jao, potrošio sam previše, zašto sam impulsivno kupio ovo, jao zašto sam trošio vreme na gluposti umesto da sam se bavio obavezama i evo sad kasnim, jao koliko se brinem i nerviram, jao zašto nisam pre pet godina skrenuo desno nego sam skrenuo levo i evo sad sam u problemu…..jasno vam je da će nas i jedna i druga energija pratiti tokom ove srede.
Pa ćemo tako po nekim pitanjima, dešavanjima, situacijama – imati potpunu lakoću, otvorena vrata, funkcionisaćemo kao satić sa energijom i optimizmom…..a po drugim pitanjima ćemo biti statični, nesigurni, zabrinuti ili vrlo usporeni.
Ili na primer može da se dogodi situacija da sve krene brzo i lako a onda u nekom trenutku zakoči i uspori. Ili da u prvom delu dana funkcionišemo skroz ok, a da nas u drugom i u večernjim satima stigne umor.
Kada gledamo emotivni deo – primeri bi bili – sa emotivnim partnerom osećate nezadovoljstvo ali sa prijateljima sijate, blistate i uživate….a možda i flertujete sa nekim zanimljivim. Ili – dešavanja i raspoloženja sa osobom koju volite su promenljiva pa ste čas srećni, čas smatrate da je vaš odnos izgubio smisao. Ili – ukoliko ste sami, pokušavate da zabavom, druženjem i interesantnim kontaktima potisnete prošlost koja nikako da vam izađe iz glave. Ili – dopala vam se osoba koja vas podseća na bivšeg partnera, prošlu priču. I tako dalje…..
Generalno gledano – ova sreda nam je skroz šarena i vozi nas rolerkosterom dešavanja i raspoloženja. Dašak sreće, dašak tuge, dašak elana, dašak mrzovolje, dašak optimizma, dašak briga, dašak pokreta, dašak usporenosti….
Jedna neuhvatljiva i promenljiva sreda….Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3