Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 03.05.2022.

PISMO – UDOVAC
Kaže karta Pismo – eto nama dana da se pokrenemo, da živnemo, da se bacimo na poslovne ili bilo koje druge aktivnosti. Da pričamo, da se krećemo, da brzo završavamo svaku situaciju, da nam mozak radi punom parom, da imamo ideje, da lako dolazimo do rešenja, da udahnemo vazduh punim plućima. Prosto rečeno – ovo je karta dobre i podsticajne energije, dešavanja i kretanja.
Ali karta Udovac je tu da nas svojom mudrošću i iskustvom koje nosi posavetuje – nemoj prebrzo! Nemoj da se zatrčavaš i nemoj olako da shvataš bilo šta što danas dolazi do tebe – dogovor, reč, poruku, informaciju. Nemoj raditi više stvari istovremeno jer je moguće da nećeš kako valja uraditi ni jednu. Nemoj olako uzimati svoje obaveze jer ti se može potkrasti greška. Zapiši ono što moraš da uradiš jer lako možeš propustiti sastanak, dogovor, zaboraviti nešto što je od važnosti. Vodi računa da se ne povrediš – posebno su osetljive ruke i noge na povrede. Leđa, zglobovi, želudac i glava mogu reagovati na promene vazdušnog pritiska. Ako si alergičan – verovatno ćeš kijati i šmrkati za sve pare. Takođe, u saobraćaju otvori četvore oči!
Dan koji može doneti informacije i reči koje nam se baš i neće dopasti ili ćemo ih čekati a one neće doći. U komunikaciji ne treba žuriti i ne treba se u trenutku „zapaliti“ koliko god da su oni preko puta vas tvrdoglavi, zahtevni, naporni ili nedokazani.
U suštini, koliko god da nam ovaj dan donosi motiv i želju za pokretom – neke situacije i ljudi će nas umoriti.
Dan je izuzetno dobar za prihvatanje zahtevnih obaveza, potpisivanje dugoročnih ugovora, za sve ono u šta se treba uložiti trud i odgovornost. Za opuštanje i za to da se osećate dobro preporučuju se šetnje, masaža, vežbe za leđa i kičmu, meditacija.
Pa, evo nama utorka! Srećni bili!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3