Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 05.10.2022.

VESELJE – BOLEST

Ko je voljan za avanturu, ko je voljan za kratke, strasne susrete, ko je raspoložen za krevetske aktivnosti (ne spavanje :D) ali pomalo neobaveznog tipa – izvolte, uživajte….Jer, ako su za nešto dobre ove karte, onda su za to…

No, isto tako – ko je voljan da se danas opusti kroz društvo, prijatelje, masažu, meditaciju, kroz neko švrljanje po prodavnicama (gde će da mu poslednji cvonjak iz novčanika iscede) – izvolite takođe, sa ovim kartama može!

A za šta nisu dobre ove karte? Pa, recimo – mogu da vam donesu da se dobro osećate, a onda da počnete da „padate“ – neko će se umoriti, neko će se smoriti, a neko se može i razboleti – tu su aktuelne prehlade, problemi sa respiratornim organima, krvnim sudovima (pritiso nas pritisak :D) i kičmicom.

Generalno gledano, energija ovog dana je dualna – bolja je u prepodnevnim satima, u popodnevnim već može da počne da stišće, opterećuje. Zato bi bilo dobro da sve što biste trebali ili što morate da obavite, dogovorite, ugovorite – uradite to u prvom delu ove srede.

Baš što se tiče tih dogovora, ugovora, pregovora – tu situacije mogu da vas malkice šaltaju u smislu – taman pomislite da ste došli do nečeg konkretnog, a ono zakoči. Ok, zakočiće možda za danas – nastavak sledi od sutra, stići će se do cilja.

Nemojte da se iznenadite ukoliko vas neke situacije ili neki ljudi budu danas akali u mozak – biće, neće biti, hoću, neću, može, ne može, treba, ne treba – prosto rečeno, ne računajte u velikoj meri ni na šta i ni na koga i onda se nećete nervirati. Pratite situaciju i prilagođavajte joj se. Plana bez je najbolji plan za danas i sigurno će funkcionisati 😀

Uživajte u neplaniranim radostima i ne nervirajte se preterano ni oko čega. Moguće je da će vas i nešto vezano za prošlost ili brige pritisnuti u večernjim satima…..šta da se radi, i to je za ljude….Budite vi meni dobro, srećno!!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3