Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 04.10.2022.

UDOVICA – ISTINA
Kada zakoračimo u dan kroz kartu Udovica onda ga započnemo ili u fazonu „jaoooo, ček da premotam po glavi šta sve moram da obavim danas“ ili pak budemo usporeni, pod određenom dozom brige, teskobe i prebiranja po mislima.
Najbolje bi bilo od ranog jutra se posvetiti baš onome što nam je najkomplikovanije, najteže i najzahtevnije od obaveza. Uraditi baš ono što možda danima odlažemo koliko god nam to bilo neprijatno ili nas smaralo. Jer, posvećenost obavezama i usmerenost na njih će nam utišavati te glasove u glavi i misli koje se možda vrte oko nekih situacija kojima trenutno ne možemo da pronađemo rešenje.
Drugi deo dana, obeležen kartom Istina – doneće neku vrstu rasterećenja. Bilo kroz zadovoljstvo što smo uspeli da uradimo nešto što nam je bilo zahtevno, bilo kroz otpuštanje unutrašnjeg pritiska kroz kontakte i susrete sa ljudima koji pozitivno utiču na nas, bilo kroz neke događaje koji nam prijaju, „pomeraju“ nas i aktiviraju.
Dan, generalno gledano – vuče malo u prošlost. Moguće je da ćemo se mentalno baviti nekim situacijama, ljudima – preispitivati i njihove i svoje postupke, prebirati po glavi šta smo možda mogli drugačije. No, isto tako ovaj utorak daje šansu da neki prošli propust, grešku, previd – nebitno je koji je životni segment u pitanju – danas rešimo ili uradimo drugačije ili makar pokrenemo proces ispravljanja.
Dan koji kreće sporo ali se kasnije ubrzava. Dan koji nas suočava sa onim što smo pogrešili, ali nam isto tako daje šansu da to uvidimo i ispravimo. Dan koji na trenutke može doneti mutna raspoloženja, ali donosi i „slučajnosti“ koje su sve, samo ne slučajne. Slučajnosti koje idu kroz kontakt, poruku, susret, uvid, spoznaju, informaciju, događaje koji nam „otvaraju oči“.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3