Kaži mi, kaži...

Don`t stop me now!

Sad ćemo da manemo po strani to što je Mesec danas između Saturna i Plutona, a u opoziciji sa Venerom i da se usmerimo na drugi, mnogo podsticajniji aspekt koji MORAMO iskoristiti!

Naravno, moram prvo da vam objasnim šta ova pozicija Meseca označava, čisto da biste znali šta NE TREBA raditi. Dakle, danas gledajte pa nemojte da se sroljate, usučete, da krenete da kukumavčete kako je nekada bilo divno, a sada je grozno, kako ste pre imali para, a sada su vam džepovi bušni, da budete u fazonu „ja nikada više neću biti srećan“, „mene niko ne voli“, „moju srodnu dušu su abortirali“ i tako dalje….Mesec kontroliše naša raspoloženja, pa ćemo danas biti skloni da se ututulimo oko nečeg što realno gledano SADA ne možemo promeniti. Za one stvari zbog kojih vas bolucka srculence a koje sada ne idu nikako ili idu sporo da sporije ne može – morate pustiti vreme da se pobrine! Obožavam mudrost jedne drage starije gospođe koju poznajem, a koja uvek kaže – Sve što ide, brzo dođe! U prevodu – to što čekate – dočekaćete! Kad? Nekad!

Zato danas stegnite srce i utišajte tu buku u glavi koja vas ometa da razmišljate normalno, jer to se sa ovom pozicijom Meseca može! Nemojte slučajno da vam padne na pamet da se danas povlačite u samoću, okružujete samo zidovima i poslom, ne!

Danas je bre na nebu Merkur u Blizancima u trigonu sa Marsom iz Vodolije! Eeeej! Vazduh rules! Kakav bre zemljani, planinski Mesec koji nas vuče u dubiozu, sad ćemo da ga oduvamo! Danas je ogromna snaga u rečima, pisanim ili govornim, u pokretu, u mislima, u druženju! Na ovu stranu se treba usmeriti, devojčice i dečaci! Sa ovim aspektom danas – bre, alooo – sve se može! Jel vas nervira neko? Ha! Sad možete da ga sravnite sa zemljom sa par odabranih reči koje će da ubodu tačno tamo gde treba! Danas samo izađite iz tog kakanog raspoloženja koje vas vuče u pasivnost i postaćete number one jezičara na svetu! Kad zapržite čorbicu nekom, neće znati gde je levo!

Odavno se već spremate da kažete nekom šta tačno mislite o njemu? Pa, evo vam prilike! Imaćete nikad jaču inspiraciju, reči će vas slušati, one će biti vaše sluge a vi neprikosnoveni gospodar! Naravno, sem ovih, pomalo svađalačkih opcija, možete vi ovaj aspekt danas iskoristiti i za mnogo produktivnije stvari. Danas u komunikaciji sa ljudima možete imati onaj pravi pristup! Znate ono kad pričate sa nekim, a tek posle razgovora se setite milion pametnih, mudrih, šaljivih stvari koje ste mogli da kažete a jezik vam je bio zavezan? E, danas toga nema! Mozak i jezik su danas u savršenom skladu i harmoniji. Danas možete da budete i ekstra pametni, i ekstra zanimljivi, danas ideja ideju sustiže, a jezik sve to nekako, na najlepši mogući način složi! Danas ste ubedljivi, pa izvolite – ubedite nekog! U vezi čega? Ma u vezi čega god želite! Šta vam je bitno i važno, to gurajte u prvi plan!

Ovaj aspekt na nebu danas je divan i savršen. Odličan da se digne iz kanala, da se živne, da se druži, da se upoznaju novi ljudi, da atmosfera oko vas bude fenomenalna!

Jedna napomena damama, lutkicama, devojčicama, i onim mlađim i onim malo starijim – ako danas budete u onom klasičnom, ženskastom, pasivnom fazonu – ima da prođete ko bos po trnju! Onda će vas uhvatiti u kolo opozicija Meseca i Venere i zaista ćete proći kroz ovaj dan šmrckajući, ćuteći, možda svoje emotivne frustracije lečeći ogromnim količinama slatkiša ili kupovinom dok ne ostanete bez cvonjka u džepu! Merkur u trigonu sa Marsom je više „muški“ aspekt, zato danas morate da budete LAF DAMA, a ne srozana dama! Dakle – za vas – Jel znamo ko je najjači pol? Pa znamo, naravno – ženski! Prema tome, draga ženskadijo, šta čekate? Osmeh na lice, uključite jezik, to svoje najubojitije oružje – i da ste prošle kroz ovaj petak varničeći od dobrog raspoloženja i pozitivnog uzbuđenja! Nemo` da sam slučajno videla neku suzicu danas!

Coki vas vaša Venera sa papilotnom <3