Kaži mi, kaži...

Karte dana – ponedeljak 09.03.2020.

DAR – BOLEST

Pazite vi sad ovako – danas je Venera u konjukciji sa Uranom, Merkur stoji pred sutrašnje kretanje u direktan hod, Mesec pravi trigon sa Marsom i Jupiterom, opoziciju sa Neptunom i naravno – opoziciju sa Suncem, pošto nas u kasno popodnevnim a rano večernjim satima čeka pun Mesec. Otprilike, kad sve saberemo – dan je zbrda zdola. Nagurana sto i jedna situacija u njega, neke su super, a od nekih vam se stomak prevrće. I karte prate ovu tematiku pa je jedna odlična – karta Dara jer donosi uživanje, povoljne momente u poslu i ljubavi, opuštenciju i razonodu, a druga je karta Bolesti – koja nas vuče unazad, tera da čekamo i da se mentalno i fizički srozamo. I hajd sad ti budi pametan pa reci kakav će ovo ponedeljak biti…..

Sudeći po kartama – imaćemo malih problema još sa ustajanjem – neko zbog toga što je sanjao slatke snove pa mu se ne prekida kad je najlepše, neko zbog toga što se oseća polovično, mamurno i što mu se uopšte ne ide na posao – klasični Sindrom ponedeljka….No, kad se jednom nakanimo da se opasuljimo taj prvi deo dana neće biti ni malo loš. Sve će nam ići od ruke nekako lakše nego inače, a i otvaraće se povoljne situacije, momenti koji će nas pogurati ili nam otvoriti vrata za ono što želimo. Karta Dar govori i o srećnim okolnostima, o slavlju i veselju – pa je itekako moguće da nas potrefi nešto baš fino i potpuno je nevažno koji  je životni segment u pitanju.

E, kad pređemo u drugi deo ovog ponedeljka, počećemo da se spuštamo. Mogu se javiti oscilacije u nama, neraspoloženja, a može nas i jednostavno savladati umor pa ćemo biti bezvoljni, besciljni i samo gledati da se uvalimo u krevet ili fotelju i da malo dremkamo, kunjamo, njanjavimo se. Najbolje je da ove momente iskoristimo pa da se njanjavimo sa dragim nam bićem jer su ove karte već dušu dale za slatka šaputanja na jastuku…..

Ponedeljak – zanimljiv dan. Jeste da je malo sluđen i da će nas šaltati sa raspoloženjima, ali može se iz njega izvući zanimljivih i povoljnih dešavanja za nas. Budite dobro!!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3