Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 13.04.2022.

MISAO – NEŠTO NOVCA

Najosnovnija simbolika ove dve karte bi bila – rmbaj Mile. A još ako Mile upotrebi mozak pa se fino organizuje i skoncentriše na ono što ima da obavi – e, to već ne bi bilo loše.

Za našeg radnika udarnika Mileta, a i za nas ostale – ovo je dan kada se treba posvetiti poslu, obavezama, svemu što je ostalo nedovršeno, dogovorima, treba se posvetiti tome da nešto sredimo – na poslu, u kući, na sebi. Dan je dobar i da se prave planovi i da se lagano utire put da iste ostvarimo. Detalj po detalj, sitnica po sitnica – mali koraci, ali svaki je od njih bitan i vodi nas ka onome što hoćemo da postignemo.

Ova sreda je vrlo dobra i ukoliko želimo da nešto promenimo u navikama, dobra je za početak novog režima ishrane, treninga. Generalno – dobra je za rad na sebi u fizičkom smislu, ali i na intelektualnom, misaonom nivou – pa možemo nešto novo naučiti, nešto što možemo brzo i praktično da primenimo. Znanja će se lakše usvajati, pa oni koji se na bilo kom nivou školuju – neka navale na učenje.

Jedino je za emocije ovo pa, malo bezvezna kombinacija karata. Jer, mnogo je mentalnog, malo je emotivnog. Ovaj dan ne mora da donese neke rasprave ili probleme u postojećim ljubavnim relacijama – ali će sve biti nekako šturo, na mišiće, suvoparno – faliće dubine, osećaj povezanosti i bliskosti. Ukoliko vam se neko dopada već – možete imati dobru komunikaciju, ali samo to. Ako tek upoznajete nekog – može vam privući pažnju, ali sem par šturih reči, teško da će danas otići situacija dalje od toga.

Dakle, ukoliko imate obaveze ili planirate da obavite nešto – ova sreda je prilično dobra za tako nešto, kao i za negu tela i duha. Za emocije – dan kad možemo dobiti samo malo, a da li će nam to biti dovoljno – pitanje je.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3