Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 14.06.2023.

DAR – VESELJE

Ovo je odličan dan ukoliko imate namere i prostora da plandujete i uživate. Dobar je za hedonizam i uživanje u svim životnim zadovoljstvima. Dobar je da se provedemo, proslavimo, da se veselimo. Dobar je za ljubakanja, milovanja, slatka šaputanja. Dobar je da se lepo pojede i popije. Dobar je za opuštanje i rasterećenje, mozak na ladovini i izležavanje.

Nije dobar po pitanjima finansija jer nam izvlači novac iz džepa u fazonu „ma nek ide život!“ Potrošiće se ono što se planiralo, a još lepše će se potrošiti ono što nismo imali nameru da spiskamo. U suštini, ovaj dan pojačava onu unutrašnju glad i budi u nama neumerenost. Ništa nam nije dovoljno, svega je malo.

Pojačan apetit može ukazivati i na to da hranom pokušavamo da zatrpamo neke probleme, strahove, tegobe. Isto tako – pojačana želja za trošenjem novca ukazuje na to da nam je više dosta da merimo svaki dinar, da se stežemo i brinemo da li ćemo imati za sutra.

Za neka ozbiljna poslovna pitanja i teme ovo i nije naročito dobar dan. Jer, malo smo skloni lakomislenosti, želimo što pre nešto da završimo ili dogovorimo – pa nam samim tim mozak nije uključen u potpunosti i možemo propustiti važne detalje. Ne znači da se danas ne mogu završiti obaveze, sklopiti dogovori ili poslovi – ma mogu! – samo će se verovatno u budućnosti pokazati da to i nije baš toliko dobro kao što je to nama na početku izgledalo.

Dan donosi velika očekivanja i još veće želje i potrebe. Danas smo gladni svega – ljubavi, novca, ma života! Treba uživati i opustiti se – ali ipak pokušati da koliko toliko imamo mere u svemu.

Zdravstveno – problemi sa stomakom, varenjem, oscilacije šećera u krvi ali i variranja pritiska i povremeni upozoravajući bolovi ili žiganja u donjem delu kičme i u zglobovima.

Srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3