Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 12.06.2023.

PISMO – LJUBAVNICA
Naša je energija jednostavnija, lepršavija danas. Ne znači da su sve brige mirakulozno nestale, da smo rešili sve što nas tišti i da je sve na svom mestu – ali znači da danas ne osećamo toliku presiju i da na opušteniji način gledamo na stvari. U fazonu – ok, rešiće se, naći će se izlaz – pozitivniji smo i neće nas tek tako lako mutne misli uvući u svoj vrtlog.
A dan pogoduje tome da budemo aktivni. Da se krećemo, učimo, pregovaramo, da razgovaramo, da obavljamo telefonske pozive, šaljemo poruke, pišemo, čitamo, delimo ili dobijamo informacije koje nas pokreću, bavimo se papirologijom, sklapamo poslovne dilove…..ali i da flertujemo, ljubavišemo, muvamo, zavodimo, možda napravimo prvi korak ka osobi koja nam se dopada.
U suštini – u ovom danu ne treba biti pasivan. Ne treba čekati da nam nešto samo padne sa neba (mada će biti i onih srećnika kojima će se baš takve situacije dogoditi), već se treba pokrenuti. Ne treba čekati da neko uradi umesto nas – već mi trebamo biti inicijatori.
Danas je dan da se iskoriste prilike koje nam dolaze, a ako ne dolaze – naše je da se potrudimo da ih stvorimo.
Poslovni pregovori će ići brže nego inače, a u emotivnoj komunikaciji – više će se provlačiti strasti, inicijativa, dobra energija.
U zdravstvenom smislu respiratorni organi mogu biti osetljiviji, a može se aktivirati i glavobolja – i to ona koja je povezana sa meteoropatijom ili napetošću u vratnom i ramenom delu.
Dakle, danas – samo pokret, samo aktivnost, reči koje pretvaramo u dela!
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3