Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 13.09.2022.

IZNENADNA SREĆA – POSETA

Jooooooj miline…..kad pogledam ovu lepotu od karata koje su izašle, pitam se pitam – šta će to da me potrefi danas?

Hoću li se obradovati ili šokirati? Hoću li se stresirati, hoće li me lupiti adrenalin, hoću li trčati na šest strana odjednom, hoću li se svađati, histerisati jer ništa ne ide kako je planirano? Ili ću biti u ludo pozitivnom raspoloženju, prepuna optimizma, u kontaktu sa ljudima koji mi donose osmeh i radost, u varijanti da mi ništa nije teško i da me nosi talas dobre energije??

Jer, sve navedeno jeste simbolika karata koje su izašle za ovaj dan. E sad, šta će da nas snađe…..pa iskreno – verovatno sve od navedenog. U nekim situacijama i u kontaktima sa nekim ljudima ćemo biti odličnog raspoloženja, sve ćemo rešavati i završavati brzo i lako, uz onaj pozitivan adrenalin koji nam daje polet. No, biće i onih dešavanja i onih osoba koje bismo najradije olupali, oko kojih ćemo da se nerviramo i koje će nam kidati živce.

Informacije, spoznaje i saznanja mogu doći odjednom, neočekivano – nekog da obraduju a nekog da potresu. Neke osobe nam se mogu javiti ili ćemo ih susresti – možda smo baš njih čekali, a možda ćemo želeti da pobegnemo što pre.

Raspoloženja promenljiva, osećanja usplahirena. Neizdrž.

Hoću sve sad i odmah. Neću da čekam! Dođi što pre. Požuri!!!!  Šta se razvlačiš, može li to malo brže? Nemoj da me nerviraš! Ja ne mogu da verujem, kao da se sve urotilo protiv mene! – sve ove lepe rečenice mogu imati centralnu ulogu u našem danu….

Što se zdravstvenog dela tiče – alergije, sinusi, povrede, osetljivost respiratornog sistema, pritisak, stres.

Kad karta Iznenadna sreća začini dan, onda to bude gorko-slatko-kiselo-vrlo pobibereni utorak! Ma budite vi meni dobro, srećnooo!!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3