Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 16.03.2022.

DAR – NEŠTO NOVCA
Ovo uopšte nije loša kombinacija karata ako ste rešili da danas – platite račune, završite sitnije obaveze, sredite kuću ili se bavite sređivanjem sebe, ukoliko ste rešili da promenite način ishrane, neke navike, ukoliko bi trebalo da obavite papirološka pitanja, odete kod lekara, bavite se poslovima ili kreativnim radom koji zahtevaju „oko za detalje“, zaradite neke sitne novce. Donosi da možete dobiti kompliment, lepu reč, poklončić, čokoladicu, nešto što je sitnica ali greje srce.
No, ova kombinacija će doneti i potencijalne sitnije novčane kazne, to da će vas neko na uvijen i „lepo upakovan“ način iskritikovati, prebaciti vam nešto, donosi da ćete se zablentaviti i napraviti greškicu, donosi da će vam ostati samo malo da završite do kraja neki posao ili obavezu a da će vas mrzeti i ostavićete to u varijanti „misliću o tome sutra“. Donosi sitne kvarove mašina i uređaja, zaturanje papira, ključeva, kartica, donosi sklonost ka slatkišima pa čak i ako ste na nekoj dijeti a sve u fazonu – ma samo ću jedan zalogajčić da ćapim.
Generalno gledano, ove dve karte govore o tome da su potencijalni problemi danas sitni i da ih je lako rešiti, ali da je pitanje da li ćemo imati volje da se njima bavimo. Isto tako govori da danas možemo dobiti i povoljnosti – ali u malom pakovanju. Ovo je fazon – možemo očekivati puno, ali dobićemo nešto sitno. Bilo bi dobro više se posvetiti sebi,naročito svom zdravlju i navikama. Jer, sa ovim kartama lako zakrklja stomak,lako bude neka sitnija tegoba – zub, povredica, mala alergijska reakcija. Dan je dobar za fizičku aktivnost, ali umerenu.
Najlošija varijanta bi bila da ova sreda prođe u odugovlačenju, lenčarenju, razvlačenju, u tome da samo merkate šta ćete da pojedete ili šta ćete da kupite.
Takođe, šta god da čujete danas – informaciju, predlog, ponudu – odbacite 70 posto jer to je prenaduvavanje i ulepšavanje. Onih 30 posto što ostane – e, to je istina.
Budite dobro, srećno!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3