Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 15.03.2022.

NESREĆA – VESELJE

Planetarno društvo u Vodoliji ozbiljno nam brčka po živcima – i pošto nas je tokom jučerašnjeg dana provozalo na rolerkosteru raspoloženja i dešavanja, nastavlja sa svojom „bum tras iznenađenje!“ strategijom i danas.

Gde je karta Nesreća tu, jel da – može biti i neprijatnih dešavanja, izazovnih situacija, napetosti koja prerasta u konflikt, raspravu, može biti i problema sa tehnikom, uređajima električne sorte, uređajima koji kombinuju vodu, gas ili benzin sa strujom, može biti impulsivnosti i ishitrenih reakcija, adrenalina. Nesreća je i karta strasti – pa će neko  strasno da zalegne na obaveze, neko će strasno da trenira, neko će strasno da se voli, a biće i onih koji će strasno napraviti dar mar i problem i sebi i drugima. Jer, ovo je Marsova karta a ako Marsa ne usmerite u konstruktivno, on će otići u destruktivno.

Pa nam je ovo dan pritisaka i tenzije koja se gomila a onda pucanja – od onoga – „puče sijalica kad sam upalio svetlo“, pa do onoga „lete šerpe i tanjiri, moj voljeni i ja konstruktivno razgovaramo“.

Naravno da će u ovom danu biti i izuzetno lepih i prijatnih situacija koje će se pokrenuti odjednom, nekih divnih susreta i razgovora koji će vam biti kao melem na dušu.

Zbog karte Veselje – i one najlepše ali i one najbezveznije situacije će ići baš kroz odnose – poslovne, emotivne, prijateljske, porodične – koje god. U relacijama bilo koje sorte danas može doći do jakih tenzija i sve ono naguravano pod tepih može izleteti napolje.

No, isto tako – moguća su nova poznanstva, prijatna iznenađenja, strasti koje se odjednom bude, jaka i povoljna energija koja aktivira i pokreće drugu osobu i vas.

Još jedan nemiran dan je pred nama. Stresne situacije su tu, mogućnost povreda postoji, i treba se ako je to ikako moguće čuvati negativnih impulsivnosti – i tuđih i svojih.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3