Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 16.09.2020.

NEPRILIKA – UDOVAC

Ne zvuče baš nešto obećavajuće ove karte, jel da? Pa…sve zavisi od toga gde biste da primenite njihovu energiju….

Ako su vam danas najviše emocije na pameti i hoćete da rešavate ljubavna pitanja – bilo sa partnerom, bilo sa simpatijom – onda za vas i nemam neke naročite vesti. Mars sa karte Neprilika i Saturn sa karte Udovac pre će doneti varijantu „udario tuk na luk“ nego što će doneti neko rešenje u postojećim partnerstvima. Dalje, ukoliko ste tek u muvajućoj fazi ovo bi bila varijanta ishitrenih poteza koji udaraju u zid, straha, nesigurnosti i zakočenosti  koje postoje kod obe osobe. U prevodu – ukoliko ste zaljubljeni, danas se baš i nećete ovajditi što se nekih spektakularnih ljubavnih pomaka tiče.Možete jedino da povučete po koji potezčić i da se nadate da će vreme da nagradi vaš trud. No, poenta je da ćete što se ljubavi tiče danas verovatno osećati neku formu neispunjenosti, praznine ili težine.

E, ako biste da rmbate danas – ovo nisu ni malo loše karte za to. Moći ćete da uložite veliku količinu energije u zahtevne obaveze ili u dugoročne projekte, planove, ciljeve. U krajnjem slučaju – možete da se zainatite pa da kažete – e vala, završiću ovo pa Bog! Možete da rušite prepreke….odmah da napomenem da one neće pasti lako, ali lepo ćete da ih zaljuljate i sapletete. Dakle, u poslu se danas vredi potruditi – sigurno je da ćete se umoriti, ali još sigurnije je da ćete leeeeeepo ucrtati put ka napred.

Ovo je dan kada ulažemo snagu, živce, volju i energiju u ono što želimo. Emotivno – izgledaće kao da rezultati uopšte ne postoje…..o, postoje postoje – samo će trebati vremena da izađu na svetlost dana. Poslovno – rezultatski ćemo proći bolje i brže ćemo videti svetlost na kraju tunela. A to će nam dati motiv za dalje, i pored iscrpljenosti.

Budite dobro. Pripremite se za ovaj zahtevni dan. Očekujte malo i možda ostvarite mnogo…..Srećno!!!!

PS – Na instagramu https://www.instagram.com/savicolga/ uskoro krece mala nagradna igra 😉

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3